23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lancering af TEMAET til årets Building Green København

Building Green løfter i dag sløret for årets tema på Building Green København den 30.-31. oktober i Forum.

De seneste måneder er der sket noget helt unikt i den danske byggebranche, hvor mere end 600 virksomheder er gået sammen for at støtte op om, at der fra politisk side stilles større krav til byggeriet. Det momentum og den mobilisering, som vi har set med Reduction Roadmap, ønsker Building Green at udforske og udfordre på Building Green København den 30.-31. oktober under temaet Beyond The Roadmap.

Her er dig og resten af branchen inviteret ind for at diskutere, hvilken retning branchen skal, og være med til at tage nogle af de komplekse snakke, som branchen har brug for om politik, videnskab, økonomi og adfærd, og ikke mindst være med til at dele praktisk viden om byggeri på planetens præmisser.

Alt dette og meget mere bliver vendt og drejet på Building Green København den 30.-31. oktober. Og vi håber, du vil være med!

Beyond The Roadmap? 

Building Green København hylder den mobilisering, der allerede har fundet sted i branchen, samtidig med at vi søger svar på, hvordan en byggebranche i tråd med klimavidenskab konkret kan tage form. Du kan godt begynde at glæde dig til et par helt fantastiske dage med fuldt fokus på hvordan vi kan flytte branchen. 

Du kan opleve et imponerende lineup af både danske og internationale talere, som vil blæse dig omkuld med ny inspiration, indsigter og erfaringer. Med over 170 udstillere har du rig mulighed for at udforske de nyeste løsninger og teknologier inden for byggeri og bæredygtighed. Og det er kun begyndelsen! Der vil være en række spændende overraskelser i ærmet, som du kan du glæde dig til at høre mere om. 

Vær med til at tage skridtet BEYOND THE ROADMAP!

Tilmeld dig gratis her.

Læs mere om Building Green København og temaet her.

 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.063