23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lokomotivet kører for fuld damp i det Nordjyske

Foråret har for alvor meldt sin ankomst over det danske land, og her hos Andreasen & Hvidberg i Svenstrup J i Nordjylland, er alle klar til at rykke ud til dagens opgaver. Vinteren og forårets udfordringer med meget vand er lagt bag os, og ligesom alle blomsterne springer ud, så er der rigtig mange opgaver der går i jorden nu.

Vi har alle vores borerigge ude og lave jordbundsundersøgelser for mange spændende projekter, som her i maj måned hovedsageligt er i det nordjyske.

Feltteamet har travlt med en masse feltforsøg i form af nedsivningsforsøg, pladebelastningsforsøg og komprimeringskontroller for både sandpuder og vejbelægning i forbindelse med kloakarbejder samt laboratorieforsøg som f.eks. standard proctor-forsøg, vibrationsindstampningsforsøg, sigteanalyser og methylenblå værdi.

Inde bag portene er der gang i computere og telefoner. Her sidder ingeniørerne og arbejder på alt fra pæleprojekter og afstivningsprojekter, til kloakopgaver og skadesundersøgelser. Vi sidder klar til at køre på geotekniske tilsyn med kort varsel, når udgravningen står klar, og i jordlaboratoriet laves geologiske prøvebedømmelser for jordbundsundersøgelserne.

Vores miljøteam sidder med ansøgninger i forbindelse med bl.a. §8-, vandindvindings- og udledningstilladelser, forlængelse af støjvold samt store som små jordflytninger.

Har du brug for hjælp til geoteknikken i dit projekt, så giv os et kald på +45 98 14 32 00.

Du kan også besøge vores hjemmeside https://aogh.dk/

Vi spænder bredt og står altid klar til at hjælpe med både rutineprægede- så vel som specialopgaver.

 

Andreasen & Hvidberg A/S
Svenstrup Bane Alle 15
9230 Svenstrup J
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36943815
P nummer: 1020533176

Send til en kollega

0.047