23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT KURSUS: Digitalisering af Facilities Management

Digitaliseringen breder sig i både bygge- og driftssektoren, og Facilities Management (FM) er ingen undtagelse. Er du forberedt på at håndtere denne udvikling?

Bygge- og driftsbranchen gennemgår konstante forandringer med øget kompleksitet, krav og digitalisering af arbejdsopgaverne. Der er voksende efterspørgsel efter stærkere samarbejde mellem projekt- og driftsledere. Hvis du genkender behovet, er et kompetenceløft inden for bygningsdrift essentielt. 

Uanset din tilknytning til byggebranchen eller en FM-organisation vil dette kursus give dig nødvendige færdigheder og indsigt til at imødekomme fremtidige udfordringer. Tilmeld dig nu og vær en del af vores branches digitaliserede fremtid.

FM-kurset afholdes i Aarhus d. 19. juni fra kl. 8.00 - 16.00 og programmet er spækket med alle de informationer, du har brug for at vide om digitalisering af Facilities Management.  

Praktisk information: 

  • Fysisk heldagskursus i Aarhus den 19. juni 2024fra kl. 08.00-16.00
  • Prisen for deltagelse på kurset er DKK 7.995, - ex. moms pr. person og inkluderer undervisning, undervisningsmateriale og forplejning.

Tilmeld dig kurset og få et kompetenceløft og en stærk forståelse af de sammenhænge og muligheder, der kan medvirke til at skabe mere professionel og digitaliseret bygningsdrift!


Tilmeld dig her 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049