23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra en lille lade i Belgien til international generator topproducent

I dag er EuroPower, med deres stærke og altid driftssikre Honda motorer, blandt de mest anerkendte og kraftfulde generatorer på markedet. Men det hele startede mange år tilbage, og Europower har nu i flere årtier forsynet deres kunder på international plan med uafbrudt strømforsyning og sikret kontinuerlig effektivitet hvor nødvendigt.

Vi skruer tiden tilbage til 1991, hvor to brødre sammen startede EuroPower. Dette foregik i en lade på deres fædrene gård i den centrale del af Belgien. Deres mantra var at den tilfredse kunde, ikke kun ville komme tilbage, men også fortælle andre om deres gode oplevelse med EuroPower. Allerede fra en tidlig fase blev der lagt stor vægt på dokumentationen af både standard- og tilpassede modellers opbygning, hvilket resulterede i opnåelsen af en ISO 9001-certificering. Alt dokumentation opbevares stadig i fabrikkens arkiver, så man ud fra stelnummeret kan finde frem til hvem der samlede anlægget, af hvilke komponenter og hvordan.

Generatorerne fra EuroPower kan bruge til mange formål og behov. Dette gælder både inden for landbrug, til fritid og have, gør-det-selv-entusiaster og professionelle håndværkere. Hos landbruget sikres landmændene, at de kan opretholde produktionen selv under strømnedbrud og naturkatastrofer, og hos professionelle håndværkere sikrer EuroPowers mobile generatorer, at alle elektriske værktøjer kan bruges, uanset hvor arbejdet udføres. EuroPower tilbyder også kompakte generatorer til indbygning i køretøjer og udstyr til brand og redning, der sikrer driftssikker strømforsyning, hvad enten det er til restauranter, markedsboder eller andre mobile applikationer.

Se hele EuroPowers udvalg af kraftfulde generatorer hos Watter ApS her:
EUROPOWER GENERATORER

For nærmere information om Europowers generatorer og deres mange muligheder, kan Watter ApS kontaktes her for professionel vejledning:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.047