23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi mangler en leder i VVS-Afdelingen

Frandsen & Søndergaard søger en innovativ leder

VVS-teknik er hjertet af enhver bygning, og at finde den rette balance mellem funktionalitet, effektivitet og bæredygtighed er afgørende. Hos Frandsen & Søndergaard har vi gennem årene markeret os som førende inden for VVS-rådgivning og implementering. Vores dedikerede team af erfarne fagfolk har skabt innovative løsninger og bidraget til etableringen af vand- og varmesystemer, der ikke kun opfylder nutidens krav, men også forbereder vores samfund til fremtidige udfordringer.

Ekspertise og erfaring

Vores succes er dybt forankret i vores ekspertise og erfaring. Hos Frandsen & Søndergaard bringer vi en dybdegående forståelse og omfattende erfaring inden for ingeniør VVS-opgaver. Vi har håndteret et utal af projekter med succes, lige fra små, specialiserede installationer til store, komplekse systemer. Vores team af erfarne fagfolk er dedikerede til at levere løsninger af højeste kvalitet, uanset størrelsen eller omfanget af projektet.

Samarbejde og kundefokus

Vores tilgang til VVS-rådgivning er baseret på tæt samarbejde med vores kunder. Vi tror på, at det bedste resultat opnås gennem åben dialog og skræddersyet rådgivning. Derfor er det vigtigt for os at forstå vores kunders unikke behov og forventninger, så vi kan levere skræddersyede løsninger, der matcher deres krav og mål. Vores kundefokuserede tilgang har været afgørende for vores succes og har hjulpet os med at opbygge langvarige relationer med vores kunder.

Innovation og fremtidssikring

I en verden, der konstant udvikler sig, er innovation og fremtidssikring afgørende. Hos Frandsen & Søndergaard er vi dedikerede til at være på forkant med den seneste viden, teknologi og bæredygtige løsninger inden for VVS-branchen. Vi stræber efter at levere innovative løsninger, der ikke kun opfylder nutidens behov, men også imødekommer fremtidige udfordringer. Vores mål er at sikre, at vores kunder er rustet til at møde fremtidens udfordringer på en effektiv og bæredygtig måde.

Vi mangler en frontfigur for VVS-Afdelingen

Selvom vi hos Frandsen & Søndergaard har opnået stor succes inden for VVS-rådgivning og implementering, erkender vi, at der stadig er plads til vækst og udvikling. Derfor søger vi nu en dynamisk og innovativ leder til at stå i spidsen for vores VVS-afdeling. Vi leder efter en person, der kan inspirere vores team til at fortsætte med at skabe innovative løsninger og levere enestående resultater til vores kunder.

Er du den rette kandidat?

Hvis du har en solid baggrund inden for VVS-teknik, ingeniør-faget og ledelse og brænder for at være en del af et dynamisk og succesfuldt team, vil vi gerne høre fra dig. Som leder af vores VVS-afdeling vil du have mulighed for at påvirke retningen for vores virksomhed og bidrage til vores fortsatte succes. Vi tilbyder konkurrencedygtige løn- og benefitspakker samt en stimulerende og støttende arbejdsmiljø.

Bliv en del af vores team

Hos Frandsen & Søndergaard tror vi på at tiltrække og fastholde de bedste talenter. Hvis du har hvad der skal til for at være vores nye frontfigur for VVS-afdelingen, så send os dit CV og en motiveret ansøgning i dag. 

Læs mere om stillingen: https://frandsen-sondergaard.dk/jobs/
 
 
 
 
 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392

Kontaktperson

Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.046