23948sdkhjf

Filtre på industri 4.0 niveau med Donaldson

| Medlemsnyhed | Indrykket af Donaldson Scandinavia ApS

Donaldsons udvikling og produktion af en ny generation væskefiltre forbedrer kvaliteten inden for næringsmiddel- og drikkevareindustrien.

På fabrikken i Haan er der indrettet en ny renrumsproduktionslinje, der tillader hurtig kundeindividuel produktion i alt fra store styktal helt til enkeltelementer.

Stefan Löbbert, Business Development Manager Process Filtration: "Ved at implementere ny forskningsresultater i væskefiltreringen til opfyldelse af mere og mere individuelle, kundespecifikke krav har vi begivet os ind på Industri 4.0. Markedet stiller krav til næringsmiddel- og drikkevareproducenterne om en stadig hurtigere og mere fleksibel justering af produktionscyklussen samt om et skærpet sikkerhedsniveau i processerne. Den udfordring har vi taget op i vores forskning og udvikling."

De ny Donaldson LifeTec dybde- og membranfilterelementer til for-, fin- og sterilfiltrering adskiller sig fra hidtidige filterkonstruktioner ved de mærkbart mere stabile PP-filterelementkapper, hvis rombeformede udsparinger både er statisk og strømningsmæssigt optimerede.

Højtydende op til 40" lange væskefiltre skal samtidig være stabile under krævende forhold, f.eks. ved væskestød, og der må ikke optræde revnedannelse i kappen eller de med denne sammensvejste forbindelseselementer. Støttekappens opbygning giver en væsentligt forbedret trykstyrke og bøjestivhed. Den store torsionsstivhed mindsker risikoen for beskadigelse af filtermedierne under på- og afmontering af elementet. Efter eget udsagn er det med den ny filterkonstruktion lykkedes Donaldson at gøre procesfiltrering sikrere på dette kritiske punkt.

Se renrumsproduktionslinjen i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=Y-qK9mjKphY


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Donaldson Scandinavia ApS

Kærvej 2
2970 Hørsholm
Danmark
Donaldson Scandinavia ApS

Send til en kollega

0.125