23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du Wake Up ⏰ med os?

Hvem har ansvaret for bæredygtighed? Flere og flere krav kommer nu fra EU til danske virksomheder. Ved du, hvordan I skal løfte dem?

Ved du, hvordan din virksomhed skal løfte de stigende krav til bæredygtighed?

  • prioritere
  • sætte delmål
  • organisere
  • og zoome ind, hvor de primære issues er

Tilmeld dig Wake Up ⏰ med Bureau Veritas. Her deler jeg blandt andet mine råd til, hvordan du griber bæredygtighed an - ét skridt af gangen.

Wake Up⏰ er Bureau Veritas’ digitale klub af bæredygtighedsentusiaster, hvor du kan se frem til hver mandag morgen at modtage en fra mig eller en af mine 3 dygtige kollegaer, der tager fat i et højaktuelt emne om social, økonomisk eller miljømæssig bæredygtighed.

Det koster dig ikke noget at være med.

Til gengæld vil du få:

  1. Et ugentligt boost til dit arbejde med bæredygtighed fra 4 eksperter, der til dagligt hjælper forskellige virksomheder med at få greb om den store bæredygtighedsagenda.
  2. Et netværk af digitale kolleger, der ligesom dig skal finde løsninger på lovmæssige krav og fremtidens bæredygtige forretningsstrategier. Dem skal vi jo løse sammen!
  3. Et indblik i konkrete løsninger, konkrete handlinger, do’s and dont’s, der kan gøre det “tunge arbejde” lidt mere tilgængeligt for dig - og resten af din organisation. Ikke mindst.

Ja tak, tilmeld mig Wake Up ⏰

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047