23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glem alt om den gamle skurvogn

Højt til loftet, fleksibel indretning, masser af lys og god akustik. Projektkontoret fra Expandia er den nye skurvogn på byggepladsen – kom med indenfor hos Tscherning A/S.

– Når man går rundt i en pavillon, kan man med det samme mærke, om det er kvalitet eller ej. Jeg havde været i Expandias kontorlokaler på et tidligere projekt og ville gerne have de samme gode faciliteter herude.

Ordene kommer fra afdelingschef Toufik Ghillassi fra Tscherning A/S, der er flyttet ind i 400 m2 skræddersyet projektkontor fra Expandia.

Tscherning er i fuld gang med byggemodningen af Fælledby – en helt ny bydel midt i naturen ved Amager Fælled i København – og projektkontoret er ’maskinrummet’ for både planlægning og projektstyring i hele byggeperioden.

Ud af skuret og ind i kontoret 

Gode arbejdsrammer giver højere produktivitet og trivsel på byggepladsen. Det er kernen i det midlertidige projektkontor, hvor kvaliteten er mindst lige så høj som i permanent byggeri, når det kommer til akustik, ventilation og lys.

– Her er dejligt lunt om vinteren og en behagelig temperatur om sommeren. Og selvom vi sidder i et stort og åbent kontorrum, er akustikken god, og vi får masser af naturligt lys ind fra de mange vinduer, siger Toufik Ghillassi.

LÆS OGSÅ: PROJEKTKONTOR PÅ PLADS TIL MILLIARDBYGGERI I HILLERØD

Fleksibilitet i fokus 

Med projektkontoret fra Expandia har Tscherning fået skabt et kontormiljø, som både understøtter en dynamisk arbejdsdag og samarbejdet på tværs af faggrupper.

– Fleksibiliteten i indretningen er et stort plus, og vi har fået sammensat rummene, præcis som vi ville have dem. Med storrumskontorer, mange møderum, bad og køkken med fælles spiseområde. Vi bruger mange timer herude hver dag, så det er vigtigt, at lokalerne passer til den måde, vi arbejder på, siger Toufik Ghillassi.

LÆS OGSÅ: BUONGIORNO TIL DEN NYE SKURVOGN PÅ BYGGEPLADSEN 

Hurtig på pletten 

Det skal være nemt og overskueligt at leje midlertidige moduler. Som kunde hos Expandia har man én kontaktperson, som hjælper med alt fra planlægning og tegninger til installationer og indretning. Og løbende vedligeholdelse, service og forsikring er inkluderet i den månedlige leje.

– Expandia var hurtige til at forstå vores behov og lave en skitse, som vi kunne arbejde videre med og tilrette i fællesskab. Leveringstiden var kort, og når der har været småting undervejs, har Expandia været på pletten og fikset det med det samme. Det betyder meget for os, fortæller Toufik Ghillassi.

LÆS MERE: BORDTENNIS OG TAGTERRASSE – SE MT HØJGAARDS MODERNE SKURBY 

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Kontaktperson

Camilla Vilhelmsen
Salgskonsulent
+45 40911224 camilla.vilhelmsen@expandia.dk

Send til en kollega

0.078