23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Travlhed i produktionen

Sommeren er over os...

Men det betyder ikke, at vi ligger på den lade side hos Jysk Element ApS.

Produktionen kører på fuld kraft, så vi kan sikre, at vores kunder får deres leverancer til tiden.

Nemt og hurtigt byggeri med træelementer

I en tid, hvor både effektivitet og bæredygtighed spiller en afgørende rolle inden for byggeri, er træelementer blevet en populær løsning. Der er en lang række fordele, som gør dem til det foretrukne valg for mange bygherrer og arkitekter. Jysk Element leverer forskellige typer af træelementer, herunder tagelementer/tagkassetter, facade-elementer og dækelementer, som kan anvendes i en bred vifte af byggeprojekter. Derudover tilbyder vi også skræddersyede løsninger med præ-fabrikerede træelementer, der imødekommer specifikke behov og krav.

Fordelene ved træelementer:

1.    Hurtig installation

En af de største fordele ved at bruge præ-fabrikerede træelementer er den betydelige tidsbesparelse på byggepladsen. Elementerne produceres under kontrollerede forhold i vores produktionsfaciliteter og leveres direkte til byggepladsen, klar til at blive monteret. Dette reducerer byggetiden markant sammenlignet med traditionelle byggemetoder.

2.    Præcision og kvalitet

Da træelementerne fremstilles i et kontrolleret miljø, sikres en høj grad af præcision og ensartet kvalitet. Dette minimerer fejl og sikrer, at elementerne passer perfekt sammen, hvilket resulterer i en stærk og stabil konstruktion.

3.    Bæredygtighed

Træ er et naturligt materiale, som bidrager til et lavere CO2-aftryk sammenlignet med flere andre byggematerialer. Vi anvender træ af nordisk oprindelse fra FSC-certificerede leverandører, hvilket sikrer, at vi tager hensyn til miljøet i hele produktionsprocessen.

4.    Fleksibilitet

Ethvert byggeprojekt er unikt, og derfor tilbyder vi individuelle løsninger med præ-fabrikerede træelementer, som kan skræddersys til specifikke designkrav og arkitektoniske visioner.

Kontakt os her.

Læs mere om os her.

 

 

Jysk Element ApS
Holmhuse 14A
7860 Spøttrup
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40735909
P nummer: 1013752229

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
tgb@jyskelement.dk

Send til en kollega

0.047