23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Følsgaard og Panduits 60-årige partnerskab bygger på tillid

Følsgaard og Panduit kan i år fejre 60 års partnerskab. Dette er det længste partnerskab af sin art for begge virksomheder og er et sandt vidnesbyrd om et blomstrende forretningsforhold, som er bygget på et fundament af teknisk ekspertise, innovation, gensidig tillid og venskab.

60 års vellykkede relationer mellem vores to organisationer er i høj grad afhængige af den gensidige forpligtelse til bæredygtighed, servicekvalitet og regional viden, der har sikret begge organisationers vækst på det nordiske marked.

Strategiske partnerskaber i nøgleområder er afgørende for producenter for bedre at forstå lokale krav og forventninger. Følsgaards store erfaring som teknisk partner med kulturel og regional ekspertise har løftet partnerskabet, og sammen har virksomhederne udviklet fremragende løsninger og produkter, som ofte har været markedsledende.

Mange organisationer hævder at være bygget op omkring en familie-lignende etos, hvor ejere, medarbejdere, leverandører og kunder bidrager til  det fælles økosystem. For Panduit og Følsgaard, som begge er vokset fra familieejede virksomheder, og med den nylige investering i Følsgaard fra Addtech AB, har partnerskabet potentiale til at nå nye højder.

Som kundefokuserede virksomheder er der stor stolthed over at skabe førende fysiske, eltekniske og netværksinfrastrukturelle løsninger og vide, at slutkunden modtager optimal support til deres applikationer.

Bent Madsen, CEO for Følsgaard, fortæller om partnerskabet: "Verden er drevet af mennesker – forretning mellem mennesker. Vores meget solide partnerskab med Panduit er bevis på netop det. Vores partnerskab er bygget på tillid, og et af vores ordsprog er 'hvad der er vigtigt for Panduit, er vigtigt for Følsgaard'. Vi sætter pris på, at vores ord bliver lyttet til og handlet på i en stor, global organisation som Panduits. At være forretningspartnere for livet betyder, at det ikke er et spørgsmål, om vi vil opleve udfordringer, men mere et spørgsmål om, hvordan vi sammen løser dem."

Sammenhold og respekt for kolleger, kunder og partnere har defineret virksomhedernes kulturer i hele det 60-årige partnerskab. Dette sikrer, at vores to organisationer har en dyb forståelse og respekt for hinandens kapaciteter og behov.

Vores organisationer deler en stor andel af vores forretnings-DNA. Partnerskabet har altid nydt godt af gensidig respekt og forfriskende åben kommunikation på alle niveauer. Det er fair at sige, at Panduit har draget fordel af den ældre partners ekspertise og kunderelationer, og for Følsgaard er centrale gevinster bl.a. fælles udviklinger og verdensførende produkter og tjenester.

Lennert Fris, Senior Business Manager EMEA, Panduit fortæller: "60 års kontinuerligt partnerskab i enhver sammenhæng er en sand milepæl og demonstrerer vigtigheden af at lytte til kundernes behov og input. De mest effektive og vellykkede relationer er mellem ligestillede, hvor begge sider skaber muligheder for hinanden og som sådan bidrager til hinandens vækst og udvikling."

Skandinaviske lande og de virksomheder, der opererer her, er kendt over hele verden for socialt ansvar og udvikling af medarbejdere og forpligtelse overfor miljøet. En forpligtelse som har påvirket Panduits udvikling og vækst. Og vi har set vores partner bekræfte dette ansvar i det seneste årti med initiativer som bæredygtig produktion, affaldsreduktion og genanvendelse for at levere på ambitionen om en kulstofreduceret fremtid.

En nøgleforpligtelse for Følsgaard har været konsekvent at støtte og positivt udfordre Panduits udviklinger, og levere den tekniske feedback, der er afgørende for at bringe de rette tekniske løsninger og produkter på markedet. Vores erklærede ambition er at 'udvikle de bedste og mest bæredygtige løsninger for vores kunder, altid med TCO i fokus, samt hjælpe kunderne med at bevæge sig i en effektiv, moderne og grøn retning.'

Bæredygtighed er nøglen til fremtidens udvikling, og teknologi gør det muligt at levere det, vores kunder har brug for. Vi har arbejdet omhyggeligt for at bygge forretningsplatformen med kunderne i fokus. I den sammehæng er det afgørende at bevæge sig fremad med de rigtige partnere. I 60 år har Panduit været en tæt og pålidelig partner, og vi ser frem til et meget vellykket partnerskab i mange år fremover.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Gitte Remmer
Product Manager
+45 4320 8648 gre@folsgaard.com

Send til en kollega

0.047