23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan forebygger du revnedannelser i frisk beton

Sol og varme giver risiko for revner i beton. Vil du undgå revnedannelser i frisk støbt beton, er det afgørende, at cementen hydrerer optimalt og gennemgår en tilfredsstillende hærdningsproces.

Voksbaseret curing forebygger revner i nystøbt beton. Når du behandler betonen med vores voksbaserede Safecure Super 90W, danner produktet en beskyttende film på den friske beton, som forhindrer vandfordampning. 

Den voksbaserede curing, Safecure Super 90W, har en testet curingeffekt på op til 97,7% og spiller en afgørende rolle i at beskytte nystøbt beton mod trælse revnedannelser og andre skader, der kan opstå under hærdningsprocessen. 

Ved at påføre et lag voks på betonoverfladen skaber du en beskyttende barriere, der bibeholder fugtigheden og forhindrer vandet i at fordampe for hurtigt fra betonen. Du reducerer dermed risikoen for revnedannelser og opnår en holdbar fremragende finish.

Facts og fordele om brug af voksbaseret curing i frisk beton

✅ Med voksbaseret curing får du en langvarig beskyttelse mod skadelige kemikalier og slitage, hvilket forlænger levetiden for din betonkonstruktion.
 
✅ Det voksbaserede produkt skaber en jævn og glat overflade på betonen, der forbedrer æstetikken og giver et professionelt udseende.
 
✅ Safecure Super 90W opfylder kravene iht. ASTM C309 (testmetode ASTM C156) og har en curingeffekt på op til 97,7% efter 6 timer iht. BS 7542:1992.
 
✅ Safecure Super 90W kan anvendes i DGNB byggeri – ENV1.2 indikator 3 kvalitetstrin 4

Sådan kommer du i gang med at beskytte din nystøbte beton
Hvis du vil have mere information om Safecure Super 90W, kan du besøge Gottfred Petersens hjemmeside, hvor du også finder datablade med mere.

Gottfred Petersens har Safecure Super 90W på lager og leverer fra dag-til-dag.
Du finder Safecure her: Safecure Super 90W 


Har du spørgsmål til voksbaseret curing, så ræk ud til Gottfred Petersens salgs- og rådgivningsteambyg@gottfred.dk eller telefon på 6341 1240

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Thomas Esmann
Teknisk salg | Intern Salgsleder
+45 6341 1251 tes@gottfred.dk

Send til en kollega

0.047