23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfix vinder Den Sydjyske Erhvervspris

Erhvervshus Sydjylland og JydskeVestkysten har uddelt Den Sydjyske Erhvervspris, der hylder små og mellemstore virksomheder, som markerer sig positivt og inspirerer andre gennem deres handlekraft. Årets pris fokuserede på tre kategorier: Digitalisering, eksport og grøn omstilling, og Alfix blev hædret i sidstnævnte kategori.

Læs om priserne og de tre vindere på Erhvervshus Sydjyllands hjemmeside: Klik her

Et vedvarende arbejde lægger bag

Alfix har gennem mere end 20 år arbejdet kontinuerligt på at implementere ansvarlige tiltag. Et vedvarende arbejde, som har også ført til en Verdensmålscertificering, der ifølge Anders B. Toft er af stor betydning for Alfix's fremtidige udvikling:

- For halvandet år siden blev vi Verdensmålscertificeret af Bureau Veritas. Certificeringen tvinger os til at forholde os til vores strategisk valgte Verdensmål samt delmål. Og til hele tiden at sikre fremdrift på de valgte indsatsområder. Vi kan ikke blot nøjes med at gøre det samme, som vi gjorde i går eller sidste år – for hvis vi står stille, går vi baglæns ift. de point, vi opnår i forbindelse med verdensmåls-certificeringen. 

For reference, se evt. resultatet af seneste certificeringsrapport fra Bureau Veritas: Klik her

Tak og tillykke

Hos Alfix er vi er fulde af stolthed, taknemmelighed og ydmyghed over at have modtaget prisen. Vi sender en stor tak til Erhvervshus Sydjylland og Jyske Vestkysten for anerkendelsen og et tillykke til Caféu og SwipBox med priserne i kategorierne digitalisering og eksport.

På billedet ses CEO Anders B. Toft ved prisoverrækkelsen, som fandt sted i Erhvervshus Sydjylland i Vojens den 2. maj 2024.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

MKH
Mette Kehlet Høy
Marketing projektleder
mkh@alfix.dk

Send til en kollega

0.062