23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En dag i konstruktionsafdelingen

En Dag i Frandsen & Søndergaards Konstruktionsafdeling: Ekspertise og Engagement i Spændende Projekter

I hjertet af enhver succesfuld ingeniørvirksomhed finder man en dedikeret konstruktionsafdeling, og hos Frandsen & Søndergaard er dette ingen undtagelse. Afdelingen, som er kendt for sin ekspertise og fleksibilitet, påtager sig en bred vifte af opgaver, der spænder fra nybyggeri til lovliggørelse af eksisterende konstruktioner. 

Lovliggørelse af eksisterende byggeri

En af de unikke styrker ved Frandsen & Søndergaards konstruktionsafdeling er deres evne til at arbejde med eksisterende bygninger, der kræver eftervisning og lovliggørelse i forhold til myndighederne. Denne proces er ofte kompleks og kræver en dyb forståelse af både byggeteknik og de gældende regulativer. Med et team af erfarne ingeniører og specialister er afdelingen i stand til at navigere disse udfordringer med sikker hånd.

Praktisk Eksempel: Tolne Camping

Tirsdag den 7. maj var en solrig dag for afdelingen, da Morten Ramskov og Isa Zulfikari besøgte Tolne Camping for at registrere de bærende konstruktioner som en del af lovliggørelsen af et toilethus. Dette projekt illustrerer afdelingens praktiske tilgang og deres evne til at håndtere projekter på stedet. Ved at udføre en grundig registrering sikrer de, at bygningen lever op til alle nødvendige standarder og krav.

Fremtiden for Konstruktionsafdelingen

Med en stadig stigende efterspørgsel efter både nybyggeri og lovliggørelse af eksisterende bygninger, ser fremtiden lys ud for Frandsen & Søndergaards konstruktionsafdeling. Deres evne til at kombinere teknisk know-how med en pragmatisk og fleksibel tilgang vil fortsat gøre dem til en foretrukken partner i branchen.

I en tid, hvor kravene til byggeri og konstruktion bliver stadig mere komplekse, er det betryggende at vide, at der findes en konstruktionsafdeling, der ikke kun har ekspertisen, men også viljen til at levere. Frandsen & Søndergaard viser, at uanset om opgaven handler om at opføre nye bygninger eller sikre lovliggørelsen af eksisterende, er deres konstruktionsafdeling klar til at løse opgaven med høj professionalisme og dedikation.

Jobmulighed: Ingeniør/Certificeret Statiker

Frandsen & Søndergaards konstruktionsafdeling søger en dygtig ingeniør eller certificeret statiker til at arbejde med spændende projekter, herunder nybyggeri og lovliggørelse af eksisterende bygninger. Vi tilbyder en varieret hverdag, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø. Læs mere her: https://frandsen-sondergaard.dk/jobs/

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392

Kontaktperson

Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.032