23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis webinar om uønsket kemi i byggematerialer

Hvordan undgår vi at både nye og genbrugte materialer indeholder eller afgiver skadelige stoffer? Brug en time i virtuelt selskab med nogle af Danmarks førende eksperter og bliv klogere. Så kan du lægge dit fokus det rigtige sted, når du vælger materialer.

Miljø- og sundhedsskadelige stoffer er for alvor kommet i fokus den seneste tid og byggeriet har fået øjnene op for de risici, der er ved både nye og gamle materialer.

Til morgenmødet får du et indblik i to værktøjer, som kaldes materialepas. Det ene materialepas udvikles med henblik på at skabe sporbarhed ved nye produkter. Det andet materialepas skal sikre, at genbrugsmaterialer er veldokumenterede, inden de får nyt liv i en anden bygning.

Vi fejrer også, at Indeklimamærket er forhåndsgodkendt i hele tre certificeringsordninger, der har fokus på at minimere uønsket kemi i bygninger.

Tilmeld dig webinaret her.

 

Program

  • Velkommen v. Rikke Lyng Juel, Dansk Indeklima Mærkning

  • Et digitalt pas til nye byggematerialer v. Anna-Mette Monelly fra virksomheden Søren Jensen, som står bag materialpass.org. Vi ser på udviklingen inden for værktøjer til dokumentation og sporbarhed ved kemiindhold i nye materialer. Tre gode grunde til at det er vigtigt for netop dig at vide, hvad enten du er rådgiver, producent eller bygherre.

  • Et materialepas for genbrugsmaterialer under udvikling v. Anke Oberender fra Teknologisk Institut. Vi får et kig ind i maskinrummet i udviklingen af et materialepas for genbrugsmaterialer. Tre ting du bør overveje som rådgiver, producent eller bygherre, hvis du vil anvende genbrugte materialer i din bygning.

  • Tre bygningscertificeringer med fokus på kemi v. Thomas Witterseh, Dansk Indeklima Mærkning og faglig specialist fortæller om de certificeringer, som DIM er forhåndsgodkendt til.
Dansk Indeklima Mærkning
Gregersensvej 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark

Kontaktperson

SF
Sára Finsdóttir
sfi@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047