23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forzes lancerer HERADESIGN® Alpha+: En alt-i-en akustikløsning med lavt CO2-aftryk

En innovativ træuldsloftsplade med pålimet akustikregulerende filt. Den skal erstatte træbetonplader med isolering og dermed gør installation, nedtagning og genanvendelse lettere.

Ifølge tal fra Realdania opholder os op mod 80-90 pct. af tiden indendørs – i vores boliger, på arbejdspladsen eller via kultur- og fritidstilbud. Derfor er et godt indeklima afgørende for vores sundhed, velvære og produktivitet.  Vores nye træuldsloftplade HERADESIGN® Alpha+ er designet til at skabe et behageligt og produktivt akustisk miljø ved at absorbere og reflektere lyd effektivt.

- HERADESIGN®️ Alpha+ er vores velkendte plader fremstillet af magnesit og træspåner. Som noget nyt fås pladerne nu med pålimet akustikregulerende filtdug. Det er en specialdesignet, lyddæmpende filtdug, der øger den akustiske effekt, og som tilmed gør, at kunderne slipper for de traditionelle træbetonplader med isolering ved installation. Det er en alt-i-en-løsning og et paradigmeskifte inden for akustisklofter, siger Carsten Rønberg, Forzes’ Adm. direktør.

 

Forbedret akustik, nem installation og mindre affald

Fordi vi har at gøre med en – fra fabrikken – pålimet akustikfilt eliminerer vi behovet for træbetonpladerne med de tykkere pålimede mineraluldsplader. Installationen bliver nemmere og hurtigere og samtidig reduceres mængden af affald ved nedtagning.

 

- Det er vores ambition at lette arbejdet med pladerne, og fordi pladerne ikke skal pindes op sparer de udførende også en arbejdsgang. Samtidig frigiver vi plads på byggepladsen såvel som under panelerne, og når lofterne engang skal nedtages, er der langt mindre affald, der skal håndteres. Det er win for alle set fra vores stol, fortæller Carsten.

 

Et ansvarligt valg

HERADESIGN® Alpha+ er lavet af naturlige materialer. Det begrænser svind og gør loftspladerne til et mere ansvarligt og CO2-besparende valg sammenlignet med cementbaserede løsninger. Loftspladerne er EPD-certificeret, hvilket dokumenterer deres lave CO2-aftryk.

 

Fordele ved HERADESIGN® Alpha+:

  • Høj akustisk ydeevne
  • Nem installation og nedtagning
  • Lavt CO2-aftryk
  • Fremstillet af naturlige og 35 pct. genanvendt materiale 
  • EPD-certificeret
  • Brandgodkendt
  • Tåler en luftfugtighed på op til 90 pct.
Forzes A/S
Strandvejen 16
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41938595
P nummer: 1026580427

Kontaktperson

CR
Carsten Rønberg
Adm. direktør
+45 22222902 cr@forzes.dk

Send til en kollega

0.047