23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sprinklertanke: Din sikring mod sommerens tørkebrande

Som sommerens tørke nærmer sig, og brandfarerne øges, bliver behovet for effektiv brandsikring stadig mere presserende. I sådanne tider bliver sprinklertanke en kritisk del af løsningen til at beskytte både liv og ejendom mod de ødelæggelser, en brand kan forårsage. Uponor tilbyder skræddersyede sprinklertanke, som er designet til at levere den nødvendige vandforsyning til sprinklersystemer i nødsituationer.

Brandsikring bygger på rettidig omhu

Sprinklersystemer er en af de mest effektive metoder til at bekæmpe brande i deres tidlige stadier, men effektiviteten afhænger af en stabil - og ikke mindst tilstrækkelig - vandforsyning.

Sprinklertanke fungerer som en pålidelig vandreserve, der sikrer, at sprinklersystemer kan fungere optimalt. Uponor's Weholite sprinklertanke er specielt designet til dette formål. Disse holdbare tanke er fremstillet af dobbeltvæggede polyethylenrør, som sikrer lang levetid og minimal vedligeholdelse.

 

Med Uponors robuste PE-tanke til sprinkleranlæg får du en række fordele:

  1. Sikker vandforsyning: 
    I tilfælde af brand er en stabil og konstant vandforsyning afgørende. Uponor’s Weholite sprinklertanke kan designes i dimensioner fra 2000-3500 mm og skræddersyes efter kapacitetsbehov. Herved sikres, at der er tilstrækkelig vand til rådighed til at bekæmpe brande effektivt.

  2. Let installation 
    Uponors dobbeltvæggede og svejste Weholite PE-sprinklertanke uden tryk er ideelle til underjordisk installation. Sammensvejsningen af tankene er både nem og hurtig og kan udføres selv i vinterperioder.

  3. Holdbarhed og lang levetid: 
    Weholite-tankens konstruktion udmønter sig bl.a. i en unik modstandskraft over for kemiske påvirkninger, hvilken medvirker til at sikre tanken en levetid på +100 år. PE-tankene er desuden resistente over for korrosion.

 

En nødvendig investering

I følge dansk lovgivning er det ikke længere tilladt brandmyndighederne at tappe vand fra den offentlige vandforsyning. Derfor er alternative løsninger nødvendige.

Med de stigende temperaturer og den øgede hyppighed af tørkeperioder bliver investeringen i sprinklertanke derfor en nødvendighed snarere end en valgmulighed. Det er en vital investering, ikke kun for at beskytte bygninger og materielle værdier, men også for at sikre menneskeliv.

Når vi går ind i sommermånederne, og risikoen for brande stiger, er det afgørende at være forberedt. Sprinklertanke fra Uponor tilbyder en robust og pålidelig løsning, der kan gøre en afgørende forskel i nødsituationer.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224

Kontaktperson

Kim Laursen
Teknisk projektkonsulent
+45 51 53 87 73 kim.laursen@uponor.com

Send til en kollega

0.052