23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøgsrekord og håndslag på store maskiner i Roskilde

Dyrskuegæster besluttede sig for at få syv-meter teleskoplæssere med hjem

Nogle steder blev der givet håndslag på bakker med jord, friskopgravede kartofler eller andet lækkert. Andre steder på syv-meter teleskoplæssere med kapacitet til at løfte over fire tons.

Scantruck A/S oplevede et par af de købelystne med hang til Manitou-teleskoplæssere. I begge tilfælde af den særdeles populære model MLT741-140 V+, som rangerer i den øverste ende af Manitous store program i landbrugsteleskoplæssere. Maskinen er en rigtig universal-maskine, og den er kendt som ”landmands-favoritten” på grund af dens størrelse og kapacitet. MLT741-140 V+ er en af Manitous såkaldte NewAg-modeller med lavt støjniveau og lave driftsomkostninger.

De to Manitou-teleskoplæssere kom ikke til at stå alene på salgslisten. Der  blev også sat flueben ved fire lifte, og Scantruck skal efterfølgende tillige levere Komatsu-maskiner både fra afdelingen for gummihjulslæssere og fra sortimentet af minigravere. 

“Foruden de direkte salg af maskiner, gav dyrskuet os en lang liste med potentielle kunder, som benyttede skuet som en appetitvækker. Erfaringen fra mange tidligere dyrskuer viser, at Scantrucks salgsafdeling så sandelig også får masser at se til efterfølgende. Mange har bedt om en opfølgende snak om maskiner af forskellige typer. Foruden Manitou, havde vi også både Komatsu og Weycor med i Roskilde”, forklarer markedschef Dennis Faurby hos Scantruck A/S.

2024-skuet blev i øvrigt det hidtil største møde mellem by og land i Roskilde. Ikke færre end 119.182 kiggede på dyr, maskiner og meget andet i løbet af de tre dage. Den tidligere rekord var såmænd blot et år gammel. I 2023 havde Roskilde Dyrskue 113.763 besøgende gennem tælleapparaterne.

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.047