23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gruppen der seksdobblede sit medarbejderantal på seks år

I afdelingen for geoteknik i SYSTRA er der travlt. Rigtig travlt. Gruppen yder rådgivning til de helt store infrastrukturprojekter som bl.a. ny jernbane over Vestfyn, udvidelse af Øresundsmotorvejen og forlængelse af Hillerødmotorvejen og derfor har der været et stort behov for at vokse.

Stor efterspørgsel på geoteknisk faglighed

Rekruttering har været et vigtigt fokus i geoteknikgruppen, som på bare seks år er vokset fra 3 til 18 medarbejdere. Alene det sidste år er der blevet ansat 7 nye kollegaer til gruppen, hvor ancienniteten nu spænder fra 2-33 års erfaring. Gruppen har altså seksdoblet sit medarbejderantal på ganske få år.

- Vi oplever stor efterspørgsel på den geotekniske faglighed, og derfor har vi haft et øget fokus på vækst gennem de sidste år, og det må man siges er lykkes. - fortæller Martin Foget, gruppeleder i Geoteknikgruppen

Geoteknikgruppen er forankret i afdelingen Broer & Konstruktioner og har medarbejdere i både Horsens, Aarhus og Ørestad. I den seneste tid har gruppen rekrutteret både senior og junior geoteknikere, og der er god mulighed for oplæring af de yngre medarbejder, da over halvdelen af gruppen sidder med mere end 10 års erfaring.

- Jeg synes, at vi har et rigtig godt samarbejde i Geoteknikgruppen på tværs af kontorerne, hvor vi sparrer om projekterne. Flere af de personer, vi har prikket på skulderen, har kontaktet bekendte kollegaer for at høre mere om, hvordan det er at arbejde i SYSTRA, og her har det været en positiv fortælling. - fortsætter Martin

Gruppen skal være endnu større

Lige nu søger Geoteknikgruppen både en geoteknisk projektleder, en kollega til geoteknisk fagtilsyn og en senior geotekniker. Der er altså en forhåbning om, at gruppen bliver endnu større i løbet af 2024.

Kunne du være interesseret i at arbejde i Geoteknikgruppen, så skal du være velkommen til at søge via ovenstående links eller tage et kig på vores andre ledige jobs. Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Martin Foget
Gruppeleder
+45 52519820 mfoget@systra.com

Send til en kollega

0.078