23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev en Montalift M21 på JORTONs stand til E&H Messen

E&H Messen er skudt i gang og forude venter endnu to dage fuld af spændende maskiner og innovationer. Man kan bl.a. møde en helt fabriksny Montalift M21-4WDS på JORTONs stand.

Den selvkørende og selvrejsende kran Montalift M21-4WDS  er efterhånden blevet en fast følgesvend på mange af landets byggepladser. Den er et effektivt og billigt alternativ til lastbilkraner og teleskoplæssere på opgaver som kræver mobilitet og løftekapacitet.

Montalift M21-4WDS har fire hydrauliske støtteben, og med dens fire-hjulsstyrede undervogn, som har mulighed for krabbestyring, kan kranen komme ind de fleste steder, hvor man normalt ikke kan placere en tårnkran uden høje omkostninger.

Transport af kranen sker på en nedbygget trailer. Både læsning og aflæsning samt montage af kranen sker uden behov for lastbilkran eller mobilkran, og kranen kan være hejseklar i løbet af 20 minutter. Hertil har den en indbygget generator, så den er selvforsynende med strøm. 

Kører man langs E45 vil man blandt andet kunne se fire Montalift-kraner i fuld gang med at hjælpe til at opføre nye broer (som ses på billederne).

Har man en byggeplads, der kunne have gavn af en Montalift-kran, kan man blot kontakte JORTONs materielafdeling. Vil man helt tæt på kranen og kribler det i fingrene for at undersøge teknikken? Så kan man møde den på E&H Messen. Man skal blot søge hen mod JORTONs stand, så står entreprenørens materielafdeling klar til at svare på alle spørgsmål.

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207
P nummer: 1003031930

Kontaktperson

MJ
Mads Jensen
Materielchef
+45 24860577 mje@jorton.dk

Send til en kollega

0.064