23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Benyt app til at åbne EP Digital postkasser

Slip for besværet med fysiske nøgler til boligforeningens postkasseanlæg. Nu kan beboere nemt og hurtigt åbne deres postkasse med deres smartphone via den smarte beboer-app MultiApp®.

Udløber
31. december 2027

EP Digital er et moderne og fremtidssikret postkasseanlæg med elektroniske låse og digitale navne-displays til visning af beboernavne. Ved at integrere det digitale postkasseanlæg i et større adgangskontrolsystem med den smarte beboer-app MultiApp®, kan beboere åbne deres postkasse med et enkelt klik på deres smartphone. Det betyder, at beboeren altid har nem adgang til postkassen, og man slipper for at holde styr på de fysiske nøgler til postkassen. 

Simpel og hurtig betjening
For at tømme sin postkasse, skal beboeren blot åbne appen og trykke på postkasseikonet, hvorefter et signal sendes til postkassen. Ved godkendt adgang viser det digitale navne-display et flueben, og postkassen kan åbnes nemt og sikkert. Når beboeren lukker postkassen igen, låses den automatisk. Er ens smartphone løbet tør for strøm, er det stadig muligt at åbne postkassen ved scanning af ens adgangsbrik. 

EP Digital postkasseanlæg er konstant forbundet til internettet, hvilket gør det nemt at opdatere beboernavne og adgangsrettigheder fra PC eller smartphone. Det letter arbejdet for ejendomsadministratorer, da fysiske navneskilte ikke længere skal skiftes ved til- og fraflytninger i ejendommen. Nye beboere oprettes blot i systemet og tilføjes til deres specifikke lejlighed, hvorefter deres navne automatisk vises på postkassens digitale navne-display. Tidligere beboere slettes fra systemet og mister deres adgangsrettigheder på deres personlige adgangsbrik og i MultiApp®.

Fremtidssikret postkasseløsning
EP Digital er en innovativ postkasseløsning med mange integrationsmuligheder og kan integreres med ejendommens øvrige digitale adgangsløsninger som f.eks. adgangskontrol, dørtelefoni og skærme.  Ved at integrere det hele i én samlet løsning, kan beboere benytte den samme app til at få adgang til alle døre, besvare dørkald og åbne deres postkasse. For ejendomsadministrator er det en brugervenlig løsning, hvor alle beboernavne, adgangsrettigheder og skærme administreres via én digital platform.

Skræddersy din egen postkasseløsning
Med EP Digital postkasseanlæg får du en løsning, der kan designes specifikt til ejendommens arkitektur og placering. Det digitale postkasseanlæg kan monteres både indendørs og udendørs, som et væghængt anlæg, på stander eller planforsænket i væggen. Postkasseanlægget fås i fire standardfarver; hvid, sort, antracitgrå og gråaluminium. Ønsker man at matche en specifik farve i ejendommen, fås EP Digital også i en valgfri RAL-farve.

Hvorfor vælge et digitalt postkasseanlæg?
Ved at integrere et EP Digital postkasseanlæg med ejendommens adgangskontrolsystem, opnås en praktisk, brugervenlig og fremtidssikret løsning, der forenkler hverdagen for både beboere og ejendomsadministrator. Systemet gør det lettere end nogensinde før at tømme sin post, og boligforeningen kan nyde godt af en komplet og integreret adgangsløsning. 

Kontakt Eden Park direkte på tlf. 63139930 eller på info@edenpark.dk og hør mere om EP Digital.

 

Eden Park A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21250635
P nummer: 1004794761

Send til en kollega

0.11