23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betonkunst beskyttet mod graffiti i Metroen

Sydhavns nye metrostationer bliver alle udsmykket med kunst. På Enghave Brygge har All Remove beskyttet en række lysende betonudsmykninger mod smuds og graffiti. Beskyttelsen er 100% biologisk nedbrydelig.

HØR MERE OM ALL REMOVES EFFEKTIVE BESKYTTELSE IMOD GRAFFITIKLIK HER

Når Enghave Brygge Station slår dørene op i 2024, bliver det med lysende betonkunst på væggene. For at sikre at kunsten ikke bliver ødelagt af smuds, støv eller graffiti, har All Remove beskyttet kunstværkerne.

Dual layer
Løsningen består af to dele. Først har overfladerne fået påført en permanent overfladebeskyttelse, der gør det muligt at renholde værkerne. Derefter er der blevet påført et såkaldt offerlag, der kan fjernes, hvis der skulle komme graffiti, tags, tuschstreger eller anden smuds. Løsningen er samtidig skånsom overfor miljøet, fordi offerlaget er baseret på et produkt, der er 100% biologisk nedbrydeligt. 

Fernisering under jorden
Det er et stort projekt at installere kunst i metroerne. Arbejdet har været i gang siden 2015, og også for All Remove har det krævet tests, sikkerhedskurser og særlige arbejdsgange at beskytte kunsten. Men nu er værkerne klar til fernisering, når den nye del af metroen indvies 22. juni af H.M. Kongen.

HØR MERE OM ALL REMOVES EFFEKTIVE BESKYTTELSE IMOD GRAFFITIKLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.031