23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Giv din interessentanalyse et værdifuldt formål i dit byggeprojekt

Som projektleder har du brugt meget energi på at udarbejde din interessentanalyse. Men hvordan sikrer du, at din interessentanalyse ikke havner i skuffen, men i stedet implementeres operationelt i hele organisationen? I denne artikel udforsker vi, hvordan du kan bringe din interessentanalyse til live og integrere den i organisationens daglige arbejde.

Hvor får du dine data fra til din interessentanalyse?

En grundig interessentanalyse er ikke blot et dokument, men en central del af projektledelsen. Analysen hjælper med at identificere de interessenter, der er direkte og indirekte påvirket af projektet. Ydermere er det vigtigt at kende deres bekymringer, forventninger, roller, kommunikationspræferencer m.m. Men hvor skal du indhente alle disse data? Ofte findes en stor del af den i dine og dine kollegaers indbakker.

Forbind din indbakke med interessentanalysen

Mails indeholder både kontaktinformationer og specifikationer angående interessenternes roller i projektet, så I kan være sikre på altid at have den korrekte stamdata. Derudover ligger der mange nøgleelementer, der kan analyseres. Hvordan kommunikerer jeres interessenter? Hvornår udtrykker de frustration? Hvad er deres forventninger? Alt dette kan ses i sproget og kommunikationen i jeres mails. Dette kan dog virke uoverskueligt at håndtere manuelt, så hvordan skal man kunne eksekvere på det? Her kommer MARS ind i billedet.

MARS – Et Outlook-plugin til at organisere al kommunikation

MARS (Mail Archiving & Recovery System) er et plugin, der hjælper dig med at bruge din indbakke effektivt til din interessentanalyse. MARS organiserer dine mails for dig samt genererer en tidslinje over jeres kommunikation på tværs af indbakker. Her har du mulighed for at tilkoble noter til hinanden og åbne de vedhæftede mails direkte i Outlook. Dette skaber et større overblik over dine interessenter samt forbedrer kommunikationen og transparensen mellem dig og dine interessenter. Men hvordan kan interessentanalysen bruges aktivt i dit byggeprojekt? 

Læs mere gennem vores frit tilgængelige PDF-fil, som du finder her.

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982
P nummer: 1013535872

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046