23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TILBUD: Spar 50% på udvalgte overdele

Mangler du en ny lækker t-shirt, poloshirt eller langærmet t-shirt? Så kan du altså lige nu gøre et rigtig godt køb, hvor du sparer 50% på produkterne!

Hos J.A.K. Workwear tilbyder vi lige nu en sommerkampagne på vores populære overdele i vores 16-serie. Overdelene er lavet i en lækker kvalitet og et smart to-farvet design, og er derfor perfekt til både arbejdsbrug og hjemmebrug. I følgende artikel vil vi præsentere de tre overdele, som du kan finde inde på vores webshop lige HER.

1624 - T-shirt med Tencel 

Mangler du en klassisk følgesvend, som både er luftig og åndbar? Vores smarte 1624 t-shirt findes i seks forskellige farvekombinationer, og kan derfor matches med et hav af underdele. Den lækre t-shirt er blød at have på kroppen, og formen holder sig flot. 

Find 1624 t-shirt lige HER til kun 86,88 DKK inklusiv moms.

1625 - Poloshirt

Denne fede poloshirt er perfekt til dig, som enten skal være på kontoret det meste af sommeren eller som har brug for et casual alternativ til skjorten. Ligesom vores 1624 t-shirt kommer poloen også i seks forskellige farvekombinationer. Poloen er lavet i 50% Tencel og 50% Polyester samt med stolpelukning og tre knapper.

Find 1625 poloshirt lige HER til kun 93,12 DKK inklusiv moms.

1627 - Klassisk Grandad Shirt

Vores klassiske granddad shirt er en tro følgesvend til det danske vejr. Med den åndbare og lette kvalitet, er den et super top-layer til de køligere dage. Selvom vi alle ville elske, at kunne rende rundt i t-shirt hele sommeren, vil der desværre oftest komme kølige aftener eller regnfulde dage. Grandad shirten er derfor det perfekte alternativ til en t-shirt og en større jakke. 

Find 1627 grandad shirt lige HER til kun 93,12 DKK inklusiv moms.

Vi håber, at vi har kunne inspirere dig til lidt nyt og lækkert i din sommergarderobe. Ønsker du at gå på jagt i hele vores sortiment, kan du besøge vores webshop på www.jakworkwear.dk, hvor vi også forhandler et hav af fede brands, profiltøj og arbejdsbeklædning. 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.047