23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en Nødgenerator Leveret af West Diesel

West Diesel er stolte af at kunne meddele, at endnu en nødgenerator er klar til at blive sendt afsted mod vores kunde. Vores generatorer er det fornuftige valg for dem, der er afhængige af pålidelig drift, og hvor generatoren bare skal fungere fejlfrit.

Kvalitetskomponenter i Topklasse

Motoren i denne generator er en John Deere, et førende mærke indenfor landbrug, kendt for sin robusthed, pålidelighed og holdbarhed i enhver applikation. Motoren er kombineret med en Stamford generator og et ComAp styresystem, som begge er anerkendt for deres teknologi, innovation og førende positioner indenfor deres respektive industrier. Denne kombination af kvalitetskomponenter sikrer, at generatoren yder optimalt og giver kunden tryghed, hvis strømmen svigter. Kunden kan være sikker på, at driften fortsætter uanset hvad.

Stigende Efterspørgsel på Nødgeneratorer

Vi oplever en stor efterspørgsel på vores nødgeneratorer, da mange virksomheder nu indser vigtigheden af at have en nødgenerator. Mange har tidligere udskudt denne investering, men er nu klar over, hvor essentielt det er, og hvor lille en investering det faktisk er i forhold til de potentielle tab, hvis man står uden en nødgenerator i en kritisk situation.

Bredt Sortiment af Generatoranlæg

Hos West Diesel tilbyder vi ikke kun John Deere generatorer, men også andre mærker, og vi kan levere generatoranlæg fra 10 til over 2500 kVA, afhængigt af dine behov og krav. Vores brede sortiment sikrer, at vi kan imødekomme forskellige krav og sikre pålidelig drift under alle omstændigheder.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din drift med en pålidelig nødgenerator fra West Diesel.

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

1.098