23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis briefings: Ajour med AB 18

Sommer og ferie står for døren. Det betyder, at vi netop har afholdt den sidste frokostbriefing i dette halvår. Samtidig er vi klar med programmet for kommende halvår, hvor vi fortsat holder dig ajour med AB 18.

Udløber
27. august 2024

Vi har været vidt omkring ved frokostbriefings i første halvdel af 2024, hvor vi bl.a. har åbnet op for vores viden inden for AB 18, mediation, vigtige afgørelser, EU taksonomi mv. Vi takker jer, der deltog i vores briefings og bidrog med spørgsmål og kommentarer, der var med til at gøre os endnu skarpere på jeres udfordringer. 

På vores hjemmeside finder du programmet for kommende halvårs onsdagsseancer i frokostpausen. Vi bruger 30 minutter af din tid - og du må meget gerne spise, mens én af vores specialister klæder dig på til bedre at håndtere den juridiske del af din hverdag.

Vi starter op den 28. august, hvor vi sætter fokus på forsinkelser og dagbøder. Du kan også klikke dig ind på vores hjemmeside og se alle de emner, vi tager fat på i eftersommeren og efteråret.

Du er meget velkommen til at skrive til os, hvis der er emner, du mener, vi har overset i vores række af briefings. Vi ser frem til at høre fra dig!

>>> GÅ TIL VORES PROGRAM FOR FROKOSTBRIEFINGS >>>

 

Molt Wengel Advokatpartnerselskab
Dampfærgevej 27-29, 4. sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29629927

Kontaktperson

CH
Charlotte Hagihara
Marketing Lead
+45 31660720 cfh@mowe.dk

Send til en kollega

0.047