23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Propper i snor

Tidsregistrering, lov om persondata og bæredygtigsheds-rapportering... Det er på tide at få en alvorlig snak om mængden af forrykte administrative byrder, skriver Danske Malermestres direktør Ole Draborg i en leder.

For ikke så længe siden havde jeg fornøjelsen af at cykle op ad de italienske bjerge ved Gardasøen sammen med nogle gode malermestre fra vores dejlige organisation. Sådan en tur på 20 km op til landsbyen Prada eller 10 km med konstant stigning op til byen Spiazzi og det fantastiske kloster Madonna della Corona, kræver naturligvis noget vand, masser af vand. Og tænk sig, der var ingen af de plastikflasker, som vi købte i så rigelige mængder, hvor skruelåget sad fast i flasken med et ubehjælpsomt lille stykke plastik.

I Danmark har vi jo ellers fået den tvivlsomme fornøjelse at skulle bruge kræfter på at flå låget løs af mælkekartonerne, hver gang vi åbner en ny liter mælk. Jeg gør i hvert fald, fordi jeg synes, det er møgirriterende at have låget siddende i vejen, når jeg hælder mælk ud af kartonen. Grunden er en ny regulering fra EU, der skal sikre at flere plastiklåg genanvendes sammen med emballagen. Altså et ædelt formål som altid, men tænk sig: I Danmark blev ni ud af 10 låg i forvejen afleveret sammen med emballagen.

Læs lederen Propper i snor 

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.094