23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Introduktion til den nye MARTIN Formatsav T-77

Vi er glade for at kunne præsentere den helt nye MARTIN Formatsav T-77. Denne avancerede maskine er skabt med fokus på styrke, præcision og holdbarhed.

Udløber
30. september 2024

MARTIN Formatsav T-77

Præcision i fokus: Med MARTIN´s Formatsav T-77 er præcision nøgleordet. Den avancerede teknologi og præcise rullebord sikrer, at dine snit er rene, nøjagtige og ensartede. Uanset om du arbejder med enkle snit eller komplekse vinkler, leverer T-77 resultater i topklasse, der opfylder dine krav til kvalitet og nøjagtighed.

Bygget til at holde: MARTIN´s Formatsav T-77 er opbygget i en robust stål/beton konstruktion, der sikrer maksimal stabilitet under bearbejdningen. Denne tunge konstruktion reducerer vibrationsniveauet betydeligt og sikrer et jævnt og nøjagtig snit hver gang. Uanset om du arbejder med massivt træ, finer eller andre materialer, kan du regne med T-77's pålidelighed og holdbarhed.

Fleksibilitet og effektivitet: MARTIN's Formatsav T-77 er designet med fokus på brugervenlighed og effektivitet. Med en række smarte funktioner og muligheder for tilpasning kan du optimere din produktionsproces og øge din produktivitet. Uanset om du arbejder i en lille snedkervirksomhed eller en større produktionsenhed, tilpasser T-77 sig dine behov og leverer resultater, der imponerer.

Ring og hør mere om MARTIN's Formatsav T-77 i dag: Oplev den ultimative kombination af styrke, præcision og pålidelighed med MARTIN¨s Formatsav T-77.

Kontakt os i dag for at høre mere om denne avancerede maskine og hør hvordan du kan tage din produktion til det næste niveau.

Eller læs mere om MARTIN formatsave på https://www.slejpner-as.dk/nye-maskiner/formatsave/

Med venlig hilsen

Slejpner Maskiner A/S

telf. 45 93 10 22

https://www.slejpner-as.dk/https://www.slejpner-as.dk/

 

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Kontaktperson

Erik Heilmann
post@slejpner-as.dk

Send til en kollega

0.047