23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny teknisk direktør fra egne rækker

Skou Gruppen gennemfører nu en ledelsesrokade, efter et ønske om at få hverdagen til at balancere anderledes mellem det private og det arbejdsmæssige. Alexander Hermansen udpeges som ny teknisk direktør. Han har siden 2011 været tømrermester og partner hos Skou Gruppen. Alexander Hermansen afløser den hidtidige tekniske direktør, Jesper Egund, der fortsætter som partner i Skou Gruppen, hvor han også fremover vil varetage byggetekniske og -juridiske spørgsmål.

"Alexander har de seneste 13 år kørt parløb med Jesper Egund og har gennem årene påtaget sig et stadig større ansvar for byggeprojekterne både udadtil i forhold til bygherrer og rådgivere og indadtil i forhold til vores medarbejdere. Han er en naturlig afløser," siger administrerende direktør, Martin Skou Heidemann, og tilføjer:

"Selvom Jesper Egund nu overlader det overordnede tekniske ledelsesansvar, vil han fortsat bruge alle sine kræfter hos os, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er i høj grad Jespers fortjeneste, at Skou Gruppen er så robust en virksomhed, som den er i dag."

Katalysator for Skou Gruppens vækst

Jesper Egund kom til Skou Gruppen som afdelingsleder i 2008 og blev partner og teknisk direktør året efter. I 2008 havde Skou Gruppen omkring 60 ansatte og en årsomsætning på omkring 100 mio. kr.

Jesper Egund, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, havde den erfaring og de systemer med sig, som blev grundlaget for at udvikle Skou Gruppen til nu at have mere end dobbelt så mange ansatte og mere end tre gange så stor årlig omsætning.
"Jesper er rigtig dygtig til det byggetekniske og -juridiske, og desuden har han bidraget med alle de systemer, der skal til, for at gøre et forvokset tømrerfirma til et solidt entreprenørfirma," siger Martin Skou Heidemann.

Myreflittig tømrermester med overblik

"Alexander Hermansen lægger en helt utrolig stor arbejdsindsats hos os, og det har han gjort fra dag ét," siger Martin Skou Heidemann og fortsætter:

"Han er med til at indgå kontrakterne, han er ude på projekterne og har godt styr på, hvad der foregår der. Ofte er han også ude at tage udfordringer og problemer i opløbet. Det er en naturlig konsekvens, at Alexander nu bliver teknisk direktør, og i partnerkredsen glæder vi os til det fortsatte samarbejde med ham."

At tage et sundt firma til næste niveau

Alexander Hermansen fortæller, at han er glad og stolt over den tillid, som partnerkredsen viser ham med udnævnelsen. Og han glæder sig til at være med til at udvikle Skou Gruppen videre:

"Jeg kan kun sige, at jeg er klar til at være med til at udvikle videre på Skou Gruppen. Det er en allerede fantastisk virksomhed at arbejde i. Noget af det allerbedste er at opleve det store engagement, som vores medarbejdere viser i byggesagerne. Det er en stor fornøjelse," siger han.

Alexander Hermansen er 43 år og uddannet tømrer. 

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.063