23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor er MagiCAD til bygningsinstallationer så populært! 

MagiCAD er et foretrukket værktøj til bygningsinstallationer på grund af avancerede ophængningsløsninger, synkroniserede 2D- og 3D-modeller samt omfattende beregningsmuligheder. Bliv klogere på MagiCAD her.

Tusindvis af professionelle inden for BIM-projektering af bygningsinstallationer har MagiCAD som deres foretrukne værktøj. Her er tre grunde til at vælge MagiCAD: 
 
🛠️ MagiCAD Support & Hangers: Giver mulighed for at designe både generelle og specifikke ophængningsløsninger med adskillige funktioner til kopiering, ændring og nummerering mv. 
 
📊 MagiCAD Schematics: Giver mulighed for at lave præcise 2D-skemategninger, der kan kobles sammen med vores 3D-modeller. Det gør det supernemt at synkronisere data og sikre, at alt er up-to-date. 
 
📐 MagiCAD-beregning: Giver mulighed for at udføre alt fra mængdeberegninger til avancerede VAV-beregninger for ventilation. Og det bedste? Alt er baseret på intelligente objekter fra MagiCAD's enorme database. 
 
Vil du vide mere om, hvorfor MagiCAD er markedets foretrukne værktøj til BIM-projektering af bygningsinstallationer? Så læs mere i vores blogindlæg og se, hvordan det kan forbedre dine projekter!️

Læs blogindlægget her.  

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

Peter Kent Lord
Salgschef
+45 44 35 07 35 pkl@nti-group.com

Send til en kollega

0.047