23948sdkhjf
Del siden
Annonce

God sommer fra DAN-doors.

Det gode sommervejr har langt om længe fundet vej til Danmark, og selv om det måske er lige optimistisk nok at håbe på, det bliver sommeren ud, så er det under alle omstændigheder et tegn på, at sommerferieperioden nærmer sig.

Fortvivl dog ikke - vores kontor er bemandet hele sommeren, og vi sidder klar til at hjælpe jer, både telefonisk og på mail. Vores montageafdeling holder også ferie på skift, så vi kan servicere jeres døre og porte hele sommeren igennem.

(Nu, hvor du er her... 😇)

Kender du Chillventa - verdens største messe for køleteknologi? 
Det er samlingsstedet for eksperter og folk med interesse for ventilation, køling, aircondition og varmepumper. Der er cirka 850 udstillere, heriblandt DAN-doors. 

Chillventa er mere eftertragtet end nogensinde, eftersom der er mulighed for at udforske markedets nyeste løsninger inden for bæredygtighed, energioptimering, digitalisering og køleteknologi.  Det er super spændende, og vores egen erfaring som deltager er, at vi kommer hjem med inspiration og nye ideer. Vi kommer også hjem med en masse “networking” med andre, der - ligesom os - bruger deres faglighed til at finde løsninger til at spare energi, penge og CO2.

Det er nogle spændende dage, og vi kan klart anbefale et besøg på messen, som finder sted d. 8.-10. oktober i Nürnberg. Hvis det lyder spændende, så giv os et praj - vi giver gerne entrébilletten 😊.

God sommer til alle ☀️.

Mvh Team DAN-doors

🌐 dan-doors.dk
📞 87 93 87 00

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.048