23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Månedens produktionstip fra Lukas i Nicholaisen

Begynd at tage datadrevet beslutninger frem for at bruge din mavefornemmelse!

Ved at anvende data til at guide dine beslutninger kan du opnå mere præcise, objektive og forudsigelige resultater, samt hjælpe dig med at minimere risiko i forskellige scenarier. Dataanalyse kan gå fra mindre og meget simple initiativer til mere omfattende initiativer der kræver en større indsats. Nogle eksempler kunne være:

🗣 Opsaml feedback fra medarbejdere: Opret en simpel online undersøgelse eller et feedbackark, hvor medarbejderne løbende kan rapportere om udfordringer eller forbedringsforslag. Kan være med til at give hurtigt indsigt i, hvor der er plads til forbedringer fra dem der ofte kender produktionen bedst. 
📊 Brug visuelle styringsværktøjer: Visuelle styringsværktøjer som whiteboards eller digitale dashboards der viser dagens produktionsmål og resultater, gør det lettere at se om produktionen følger planen og hurtigt tage affære, hvis den ikke gør.
📗 Følg op på vedligehold og nedbrud: Hold styr på vedligeholdelse af maskiner ved at føre logbog, hvor operatørerne kan notere, når de har udført rutinemæssig vedligeholdelse eller observeret problemer. Det kan enten gøres i en fysisk logbog eller igennem digital software. Hvis man anvender digital software, kan det have den fordel at man får løbende påmindelser om vedligehold på de rigtige tidspunkter og evt. en guide til hvordan det udføres korrekt.

Flere af eksemplerne kan gøres smart igennem OptiPeoples software, som du kan læse i kundecasen omkring JKE.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan komme i gang med at anvende dine data, er du velkommen til at række ud til vores Innovation & effektiviseringsafdeling på tlf. 8692 4711, som gerne tager et uforpligtende møde om din produktion og forretning 📞

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Kontaktperson

Lærke Juul
Kommunikations- og marketingchef
+45 30581019 lju@nicholaisen.dk

Send til en kollega

0.047