23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nødstrøm til private og erhverv

Nødstrøm kan være afgørende for private hjem og erhvervsvirksomheder i tilfælde af strømafbrydelser. Med en nødstrømsgenerator er man sikret bedst muligt at kun forsyne sig, når strømmen mangler eller elnettet er ustabilt.

For private husstande kan en nødstrømsgenerator sikre, at vitale apparater som køleskabe, frysere og opvarmningssystemer forbliver funktionsdygtige, hvilket beskytter både fødevarer og hjemmets beboere. Erhvervslivet er ofte endnu mere afhængige af en pålidelig strømforsyning, da produktionsanlæg, kontorer og butikker kan opleve betydelige økonomiske tab ved selv kortvarige strømafbrydelser. En nødstrømsgenerator kan forhindre driftstop og sikre kontinuitet i produktionen.

For landmænd er nødstrømsgeneratorer særligt vigtige. Moderne landbrug er afhængige af elektricitet til at drive maskiner, stalde og opretholde kølesystemer. En nødstrømsgenerator kan sikre, at landbruget fortsætter uforstyrret selv under strømafbrydelser.

Valget af nødstrømsgenerator afhænger af specifikke behov, såsom strømforbrug, driftstid og formål. Der findes både bærbare og stationære modeller, der kan tilpasses forskellige krav. Investeringen i en nødstrømsgenerator kan derfor vise sig at være uundværlig for at beskytte hjem, forretning og landbrug mod de uforudsete konsekvenser af strømsvigt.

Hos Watter ApS, som er eksperter i generatorløsninger, opleves en markant stigende efterspørgsel på nødstrømgeneratorer til både de private hjem, erhvervsvirksomheder og landmænd. Hvilket særligt gælder generatorer med inverter teknologi, som kan bruges til følsom elektronik i hjemmet, samt traktorgeneratorer der kan forsynes de mange landmænd.

Hos Watter ApS anbefales en Honda EU22i generator til private hjem, da den kan forsyne de mest vitale apparater i tilfælde af strømsvigt.

Find Honda EU22i her:
HONDA EU22I GENERATOR

Til landmænd anbefales traktorgeneratorer fra Genmac – med AVR-teknologi, hvis behov for automatisk spændingsregulator.

Se udvalget af traktorgeneratorer fra Genmac her:
GENMAC TRAKTORGENERATORER

For yderligere professionel rådgivning om nødstrømsgeneratorer, som passer til netop ens hjem eller erhvervsvirksomhed, kan Watter ApS kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047