23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UDDANNELSE: Bæredygtig Bygningsrenovering

Bliv klædt på til at arbejde med bæredygtig renovering af bygninger. Du bliver undervist i at tænke bæredygtigt og cirkulært, forholde dig til ressourcerne i eksisterende byggeri, samt tænke værdiskabende i forhold til økonomiske, sociale og miljømæssige forhold.

Den globale klimakrise kræver at vi ændrer vores tilgang, så vi i langt højere grad har fokus på miljøhensyn, når vi vurderer om en bygning skal vige vejen for et nybyggeri. Her spiller drivhusgasser en væsentlig rolle. Vi kan nemlig spare store mængder CO2 ved at udnytte eksisterende bygninger og konstruktioner, fremfor at nedrive og bygge nyt. Derfor er renovering også i stigende grad et afgørende parameter for bygge- og anlægsbranchens bestræbelser på at nedbringe udledningen af drivhusgasser fra byggeri.
Bæredygtig bygningsrenovering sikrer indfrielse af miljø- og energistrategier, hvor krav til klima, komfort, optimeret bygningsdrift og totaløkonomi er i fokus.

Gennem 6 workshopdage og 6 webinarer får du en bred indføring i de værdier en eksisterende bygningsmasse indeholder og som en bæredygtig renoveringsproces kan være med til at løfte. Uddannelsen er bygget op om 6 tematiserede workshopdage, hvor vi starter med det brede perspektiv, som giver et overblik over tilgangen, problemstillingerne, rammerne og den strategiske tilgang til renovering. 

Opstart 3. september 2024

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078