23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se video – Forsyningsskabe til ladestandere fra Fibox

Fibox vejskabe er det sikre valg til indkapsling af forsyningstavler til ladestandere. Det har vi valgt at illustrere ved at producere en ny video.

I takt med den grønne omstilling er flere og flere danskere begyndt at ty til den mere bæredygtige løsning og anskaffe sig en el- eller hybrid-bil.

Det betyder, at der pludselig opstår et behov for flere og flere ladestandere rundt omkring i landet - både ved private husstande, men i særdeleshed også ved offentlige parkeringspladser.

Vejskabe, forsyningsskabe, gadeskabe... kært barn, mange navne. Uanset hvad du kalder dem, behøver du med forsyningsskabe fra Fibox ikke at benytte dig af eksterne antenner til fjernaflæsning, og skabene overholder desuden altid fællesregulativet i henhold til placering af målerklemmen.

Nogle af de andre fordele, du opnår ved at anvende Fibox forsyningsskabe, er, at de er:

• Korrosionsbestandige
• Dobbelt-isolerede
• Lette i vægt
• Klasse ll
• IK10 (slagstyrke)
• IP44 (tæthedsklasse)

Når det handler om indkapsling af forsyningstavler til ladestandere, er Fibox et sikkert, rustfrit og omkostningseffektiv valg.

Hvis du har brug for et tilbud til dit næste projekt, eller bare gerne vil høre mere, er du som altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4371 8055 eller på ordre@fibox.com

Tilmeld nyhedsbrev her

Følg os på de sociale medier

Facebook - LinkedIn - YouTube

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Kontaktperson

MS
Milan Stojkovic
Marketing Manager
+45 40188299 milan.stojkovic@fibox.com

Send til en kollega

0.047