23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovativ Parkeringsløsning: Grunwalds Have

I Grunwalds Have er der gjort betydelige fremskridt med installationen af et nyt parkeringssystem, Multibase 2078i, som omfatter 84 parkeringspladser. Dette system er designet til at optimere pladsen og øge bekvemmeligheden med funktioner som en skrå bundplatform og en forskudt stålsøjle, der gør det lettere at komme ind og ud af køretøjer. Multibase 2078i er en parkeringslift, der muliggør parkering i to niveauer. Med dette liftsystem kan man fordoble antallet af eksisterende parkeringspladser.

Installation af 84 Parkeringspladser med Multibase 2078i

Vi er glade for at kunne rapportere om betydelige fremskridt på vores projekt i Grunwalds Have. Vores parkeringssystem, Multibase 2078i, er blevet installeret med i alt 84 parkeringspladser. Selvom vores systemer er oppe og køre, fortsætter opførelse og installationen af andre projekter i kælderen samt på byggepladsen. 

Fordele ved Multibase 2078i

Multibase 2078i er designet til at optimere pladsen i kundens parkeringsfaciliteter. Dette parkeringssystem tilbyder en effektiv løsning til daglig brug og bedre udnyttelse af parkeringsområdet. Ved at anvende disse liftsystemer kan antallet af eksisterende parkeringspladser fordobles, hvilket åbner mulighed for at parkere to biler på en enkelt plads. Bilerne kan parkeres uafhængigt af hinanden. Systemerne er brugervenlige og enkle at betjene, hvilket gør dem til en populær løsning i blandt vores kunder.

For mere information, tilbud eller spørgsmål om vores parkeringslifte besøg venligst vores hjemmeside

 

 

 

Unipark A/S
Hejreskovvej 8, Munkegårde
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28149174
P nummer: 1010907809

Kontaktperson

Poul Henrik Foltmar
CEO
+45 29 63 69 14 ph@unipark.dk

Send til en kollega

0.047