23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontrakten er underskrevet

Midtjysk Albyg skal opføre nyt domicilbyggeri til Stensdal Group i Taastrup

Vi er stolte over, at vi nu kan fortælle at vi skal opføre nyt domicilbyggeri til Stensdal Group i Taastrup. Stensdal Group beskæftiger sig med ejendomsinvestering, projektudvikling indenfor boligbyggeri og private equity investeringer i virksomheder udenfor ejendomsbranchen.

Byggeriet bliver med et bebygget areal på knap 10.600 m² samt 3.000m² belægning.

Projektet opføres med isolerede betonelementer, og kontordelen etableres med ”kunstspor” på facaden, samt træbeklædning.

Taget på kontordelen etableres med huldæk. På lageret udføres taget med TTs’ere og galvaniserede højprofilplader og klargøres til solceller.

Stensdal Group opfører det flotte nye domicilbyggeri til deres lejere MTAB Danmark A/S, en af Nordens førende leverandører af specialtransporter. De er bl.a. også specialister i kunsthåndtering herunder transport, pakning, konservatortjenester, toldhåndtering og opbevaring. MTAB Danmark A/S tilbyder også installation og konfiguration af maskiner til industrien. 

Bygningen er tegnet og udviklet i en grundig proces mellem Stensdal Group, den nye lejer og Midtjysk Albyg, og således er planerne for de kommende lokaler også nøje udviklet, med øje for både Stensdal Groups krav til byggeri og de nye lejers specifikke behov.

Vi takker for tilliden til Stensdal Group og Lars Vestergaard Olsen, som her giver hånd på et godt fremtidigt samarbejde med Holger Kudahl, Midtjysk Albyg. 

Vi glæder os til at komme i gang i Taastrup. Forventet byggestart er august 2024.

________________________________________________________________

Mangler du mere plads?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Midtjysk Albyg - mere end en bygning

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.049