23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KURSUS: Syn og skøn

Du får al den viden og øvelse du har brug for, for at kunne gennemføre en syns- og skønssag på en hensigtsmæssig og professionel måde enten som skønsmand eller som rådgiver for én af sagens parter. Kurset udbydes i samarbejde med Voldgiftsnævnet.

På kurset i syn og skøn bliver den praktiske gennemførelse af en skønsforretning gennemgået - og der vil ydermere blive eksemplificeret og gennemført cases fra syn og skønsager. Derved bliver der lejlighed til at prøve hele forløbet for en skønsmand i en syns- og skønssag fra udmeldelse, gennemgang af sagsakter, indkaldelse af parterne, gennemførelse af skønsforretningen, udarbejdelse af skønserklæring og helt frem til afhjemling i retten.

På kurset orienteres du om de juridiske grundbegreber, herunder den juridiske baggrund for løsning af tvister ved voldgift eller syn og skøn.

Efter syn og skøn-kurset er du dermed rustet til at gennemføre en syn- og skønssag på en hensigtsmæssig og professionel måde - enten som skønsmand eller som rådgiver for én af sagens parter.

Du kan læse meget mere om Syn og skøn på Voldgiftsnævnets hjemmeside her: Voldgift.dk

4. - 5. september 2024 i Ejby (Fyn)
4. - 5. december 2024 i Kgs. Lyngby

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062