23948sdkhjf
Del siden
Annonce

THERMAFLEX’s Isolerings beregner, afgørende for isolatøren

Nu tilgængelig på www.thermaflex.dk. Nem og hurtig isoleringsberegner

Tro mig, som ingeniør.

"Selvfølgelig minimerer THERMAFLEX’s isolering dit energi tab, sparer en masse energi, penge, og betaler den besparelse som du vil have glæde af i mange år, etc. Men hvordan kan jeg vide det? Hvad betyder det for min varme eller køle installation? Hvor mange DKK / NOK / SEK... kan jeg faktisk spare? "

Mange byggeprojekter altid har en ting til fælles - energiinfrastruktur er nøglen. Retningslinjerne er klare: mindre CO2-udslip, længere levetid og bedre klimabeskyttelse i tanke og handling. Enhver beslutning bør overveje påvirkningen af isoleringers effekt på effektiviseringer og omkostningsbesparelser. Ikke kun i ord, men også i antal.

Bring it home

"Ikke alle brugere er ingeniører, planlæggere eller specialister i termiske energisystemer. Vi mener, at alle har ret til termisk komfort, og at viden om besparelsespotentialet i den komfort er et grundlæggende privilegium for den lokale ekspert til at oplyse", siger Simon Delaunay, Digital Strategy direktør hos THERMAFLEX.

Derfor har THERMAFLEX udviklet en enkel isoleringsberegner som er nem og pålidelig at anvende, og som er et vigtigt redskab for isolatører. Definerede parametre for installation af diverse rørisoleringer i varme- og kølesystemer tilbyder værdifuld indsigt, som understøtter kunderne i beslutningsprocessen på den bedste og mest konkrete måde.

Easy does it

Til denne kalkulation, behøver du blot at vælge dit foretrukne THERMAFLEX isoleringsmateriale og inden for blot et par klik, vil du vide alt om, hvad det betyder for energiregningen, nu, og over systemets levetid. Oven i det, giver dette værktøj dig mulighed for at bede om en beregning af dit investeringsafkast og direkte downloade dit beregningsresultat.

"Isoleringsberegneren er det optimale værktøj til at gøre vores daglige arbejde endnu mere effektivt og for at vise vores kunder, helt frem til slutbrugeren, den præcise effekt af isoleringssystemer kontra deres investeringsafkast. Jeg er glad for at bruge dette værktøj sammen med vores kunder! " siger Roberto Sánchez, sælger hos Refrisol i Mexico.

Go PRO

Ud over at tilbyde dette grundlæggende isolerings indblik. Har THERMAFLEX også udviklet en PRO beregner med flere variable specifikationer. Dette giver designere, mulighed for at gøre deres egne beregninger - uafhængigt af eksisterende standarder. Her er, selvfølgelig, specifikationen af yderligere variabler nødvendig. I øjeblikket er vi også ved at udvikle en udvidelse af beregneren til at tillade beregninger for en kombination af både rør og plademateriale for at kunne opfylde behovet for meget tyk isolering eller meget store diametre. Følg med i udviklingen på vores hjemmeside!

Oplev den helt nye THERMAFLEX isoleringsberegner her:

https://thermaflex.com/dk/isoleringsberegner/opvarmning

 

Thermaflex Nordic ApS
Agerskellet 16
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31752663
P nummer: 1014706239

Send til en kollega

0.047