23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oluf Jørgensen A/S projekterer et stort, spændende projekt i Bagsværd Bypark

​Bagsværds nye bydel er undervejs og første etape består af bygningerne Porthuset og Købmandsgården, der kommer til at bestå af 154 boliger samt en Lidl i stueétagen og parkeringskælder under hele byggeriet.

Oluf Jørgensen A/S er stolte over at være med i endnu et stort og spændende projekt som dette. Ambitionen er at kombinere attraktive familieboliger med erhverv og butikker, således at der skabes et mangfoldigt byliv med fokus på bæredygtige løsninger.

Der er tilvejebragt en lokalplan, der gør en realisering af det meget spændende byggeri muligt og bebyggelsens ene karréer er kombineret med en høj 10 etagers bygning, samt vekslende og udkragende facader både udadtil og ind mod gårdrummet. Hos Oluf Jørgensen A/S glæder vores ingeniører sig over, at projektet er både udfordrende og komplekst, så alle de ingeniørfaglige kundskaber kommer i spil.

Oluf Jørgensen A/S projekterer alle ingeniørdiscipliner på det 17.000 kvm. store projekt for Sophienberg Ejendomsudvikling A/S og DADES A/S som er bygherre, mens Magnor & Nagel A/S er arkitekter på projektet.

Første etape forventes færdiggjort primo 2019.  

OJ Rådgivende Ingeniører A/S
Langmarksvej 34
8700 Horsen
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32762646

Send til en kollega

0.125