23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI CADcenter opruster på IKT

NTI CADcenter opruster på IKT, og ansætter en af landets førende på området.

NTI CADcenter har på det seneste oplevet øget anvendelse af de nye IKT-aftaler hos vores kunder. Det glæder os meget, og vi har derfor valgt at opruste på dette område.

Vi har valgt at oprette nogle nye kurser med særligt fokus på dette område, og har iværksat forskellige målrettede forløb hos flere af vores kunder. Desuden har vi valgt at ansætte en ekspert på området, Morten Steffensen.

Morten Steffensen er uddannet civilingeniør - og har haft en række relevante stillinger hos Rambøll, Henning Larsen, Bygningsstyrelsen, Københavns Ejendomme og senest Kommunernes Landsforening.

Morten Steffensen har været med til at skrive IKT-bekendtgørelsen og har derfor en imponerende viden om BIM og IKT - både teoretisk og i praksis, og vil derfor - sammen med vores øvrige dygtige medarbejdere - kunne hjælpe vores kunder til at arbejde endnu mere effektivt og professionelt - og gøre brug af de nye tekniske værktøjer, der er til rådighed, for at understøtte deres forretning.

 Vi glæder os meget til at overføre den viden, som Morten Steffensen har, til vores kunder.

 Vi har allerede mandag d. 9. januar opstart af kurset IKT-Koordinering, hvor du får en praktisk indføring i brugen af IKT-reglerne samt hvilke værktøjer du kan bruge for at støtte processen.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.063