23948sdkhjf

SLEJPNER; Du skal ikke vente på CNC revolutionen..

| Medlemsnyhed | Indrykket af Slejpner Maskiner A/S

Hos Slejpner i Gentofte kan du få din "personlige" demonstration af maskinen der allerede har skabt massiv lønsomhed hos de første kunder, der har investeret i (R) Evolutionen fra HOLZHER og SLEJPNER i Gentofte.

HOLZHER EVOLUTION "En revolution på kun 5 kvm."
 
4 kundeudtalelser siger alt:
“EVOLUTION 7405 frigør arbejdsstyrken med 1,5 mand på vores værksted”
 
“At få nye og fastholde faglærte medarbejdere bliver hårdere og hårdere – Vores folk er vilde med den nemme programmering og bearbejdning på vores EVOLUTION”
 
“EVOLUTION 7405 har vist sig at være langt mere alsidig end vi forventede”
 
“Vi kunne aldrig have klaret den store hotelordre til tiden, hvis det ikke var for vores EVOLUTION”
 
Hos Slejpners kunder er der enighed om, at de vertikale CNC-modeller fra HOLZHER er en revolution, som øger lønsomhed og fleksibiliteten i de enkelte opgaver. HOLZHER har med deres kompakte EVOLUTION CNC anlæg, udviklet et overbevisende og godt gennemtænkt industrielt design med kvalitets komponenter hele vejen igennem, der giver maksimal kvalitet og effektive bearbejdnings resultater. Kort sagt et patenteret CNC anlæg, med utallige funktioner.
 
Arbejdsstykker med højde på op til 920 mm, og ubegrænset længde kan behandles med mindst mulig pladskrav. Materialetykkelser på 8 til 70 mm gør HOLZHER EVOLUTION 7405 perfekt til fremstilling af alt fra skuffer, møbelfronter og kabinetter – kort sagt fuldstændig bearbejdning i et anlæg, med korte cyklustider og ekstrem præcision.
 
Du skal ikke vente til LIGNA 2017 i maj måned i Hannover
Du skal blot finde vej til Slejpner på Grusbakken 2 i Gentofte. Sammen med Jacob og Finn afprøver vi de mange muligheder i HOLZHER EVOLUTION.
 
Tag en konkret opgave med, den løser vi sammen, alt imens du oplever alle CNC mulighederne i HOLZHER EVOLUTION. Anlægget er ikke større, end du kan få det med hjem med det samme.
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Slejpner Maskiner A/S

Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Danmark
Slejpner Maskiner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.142