23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Container boliger til unge og studerende

Containerboliger til studerende Midlertidige boliger med stor fleksibilitet.

DC-Supply er klar med containerboliger til studerende.
Flere tusinde unge studerende i København, Odense, Aarhus og Aalborg mangler boliger. En ændring i planloven åbner døren for, at kommunerne får mulighed for at opføre midlertidige boliger til afhjælpning af boligproblemet.

Hos DC-Supply har vi et færdigudviklet og køreklart koncept for studieboliger i containere til midlertidig opstilling. En stor fordel ved en containerløsning er, projektet et flytbart, hvis behovet ændres. Det giver en fleksibel løsning, der overholder reglerne og ikke kræver en permanent ændring i f.eks. lokalplanen for området. Mobile løsninger med containerboliger kan nemt flyttes, hvis arealer på et senere tidspunkt skal bruges til andet - og det uden omkostninger til nedrivning osv.

DC-Supply har stor erfaring med koncept, produktion og levering af containere til midlertidig beboelse og ophold, både i Danmark og udlandet. Vi har eksempelvis leveret containere til bolig i så forskellige dele af verden som Grønland og Uganda. Vore egne ingeniører, byggekonstruktører og produktion gør, at vi kan skræddersy og tilpasse løsninger efter helt specifikke behov.

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062