23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vækstvirksomhed investerer i fremtiden med 2 nye direktører

Gazellevirksomheden SCANGRIP i Svendborg har vækstet med raketfart de seneste år og styrker nu virksomheden til yderligere vækst med 2 stærke profiler indenfor salg/marketing og supply chain.

MARTIN KJÆR PETERSEN, th (38) er ansat som salgs- og marketingdirektør og får det overordnede ansvar for salg og marketing. Martin har en HD (A) og mere end 10 års international salgs- og ledelseserfaring fra hhv MAERSK TRAINING A/S og KJAER & KJAER A/S.

MOGENS CHRISTENSEN, tv (46) er ansat som supply chain direktør med ansvar for SCANGRIPs globale supply chain setup. Mogens har 15 års erfaring med indkøb, logistik og ledelse fra en række internationale industrivirksomheder, bl.a. ORIFARM, RESOLUX og NEG MICON.

”SCANGRIP er en global spiller i et marked, der udvikler sig med stadigt stigende hastighed. Vi har erobret store markedsandele på grund af vores stærke innovationsevne, og vi vælger nu også at investere i at styrke organisationen med flere ressourcer og kompetencer. Ansættelsen af de 2 nye direktører sker i tråd med vores meget ambitiøse vækststrategi”, udtaler Anders Borring, (mf) ejerlederen bag SCANGRIP.

Anders Borring vil fortsat varetage den overordnede, daglige ledelse af SCANGRIP som administrerende direktør og vil samtidig stå i spidsen for virksomhedens massive produktudvikling. SCANGRIP har firstmover position som innovativ og førende producent af LED-arbejdslys til det professionelle marked, og forventer i 2017 at lancere mindst 40 nye produkter.

Gazellevirksomhed 2016 >>

SCANGRIP ansætter stærke profiler i nøglestilling >>

 

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

Hanne Nadolny
Marketing Manager
hn@scangrip.com

Send til en kollega

0.047