23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Adm. Direktør er klar til at stå i spidsen for Uponor Infra i Danmark

Jens Pedersen, 52 år, tiltræder Uponor Infra Danmark

 Ifølge ledelsen i Uponor, har Jens Pedersen med sine mere end 20 års ledelseserfaring i Air Liquid Welding Scandinavia en stærk profil. ”Han er en faglig dygtig og handlekraftig leder, der evner at samle organisationen i tydelige og fælles mål. Jens skal endvidere styrke Uponors organisation med optimerede processer og arbejdsgange. Med Jens ved roret har jeg fuld tiltro til, at vi fortsat vil se en positiv udvikling af forretningen”, udtaler Henrik Holm, Director, HR

 ”Jens’ personlighed er en gevinst for Uponor, og vil gå godt i spænd med virksomhedens kultur. Han ser mulighederne i mennesker og forstår at udnytte deres potentiale. Jens er derfor den helt rigtige mand til at bygge broer på tværs af mennesker, kompetencer og funktioner”, tilføjer Henrik Holm. Jens bliver også en vigtig aktør på salgssiden, hvor nye og eksisterende kunder kan se frem til at møde ham.

 ”Jeg glæder mig til at udfordre det velkendte ved at tilbyde nye muligheder for medarbejderne hos Uponor. Med min baggrund i en nordisk organisation, er jeg fortrolig med de muligheder, der findes i samarbejdsrelationer på tværs af organisationen. Nu ser jeg frem til at bidrage til en dynamisk udvikling af Uponor i Danmark. De mange ildsjæle blandt Uponors medarbejdere er drivkraften bag successen, - mens min væsentligste opgave bliver at styrke organisationen samt øge tilliden og kendskabet til virksomheden. Sammen står vi stærkere i vores bestræbelser på at fastholde Uponor som industriens og VA-branchens foretrukne leverandør”, siger Jens Pedersen selv.

Om Uponor Infra
Uponor er en førende international leverandør af pålidelig underjordisk infrastruktur herunder sikre drikkevandsløsninger, samt energieffektiv indendørs klimaanlæg og køling. Virksomheden betjener et bredt marked inden for byggebranchen, herunder bolig, erhverv, industri og anlægsarbejder.

Uponor beskæftiger omkring 3.900 medarbejdere i 30 lande, hovedsageligt i Europa og Nordamerika. I 2016 udgjorde Uponors nettoomsætning 1,1 milliard €. Uponor har hovedsæde i Finland og er noteret på Nasdaq Helsinki.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224

Send til en kollega

0.112