23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stadig pladser ved gratis morgenmøder

Der er flot tilmelding til morgenmøderne både onsdag og torsdag i Odense, hvor først Zeiss præsenterer en aktuel målecase den 1. marts, mens DMG Mori tager over den 2. marts. Der er på begge stadig ledige pladser.

En aktuel Alfa Laval Kolding-case er i fokus på morgenmødet 1. marts, hvor virksomheden fortæller de fremmødte om den vellykkede forberedelsesfase forud for investeringen i to 3D-koordinatmålemaskiner fra Zeiss.

Ud over Alfa Laval Koldings Quality Manager Steen Seberg Jensen holder også Tanju Üner fra Zeiss et indlæg på engelsk om metrologi og Industrie 4.0-udviklingen, og mødet rundes af med et indlæg om aktuelle måletekniske muligheder og besøg på Zeiss-standen i messehallerne klokken 9.15.

Morgenmødeprogrammet den 2. marts omfatter ligeledes m0orgenkaffe med rundstykker klokken 8, velkomst og start er klokken 8.20, hvorefter det gælder et indlæg på engelsk ved Richard Kellett fra DMG Mori, der fortæller om hybridløsningerne, der kombinerer traditionel metalbearbejdning med Additive Manufacturing.

Herefter er der paneldebat med Grundfos´ Thorsten Brorson Otte, direktør Klaus Bonde Ørskov, Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, Industrisamarbejdets konsulent Mark Fisker samt Richard Kellet. Og endeligt afsluttes med besøg på DMG Mori-standen klokken 9.30.

Der er gratis adgang til messen og morgenmøderne, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.062