23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Flexhal styrker sin position på Sjælland

Efter flere års succes med store totalentrepriser indenfor lager, logistik og domicilbyggeri på Sjælland har DS Flexhal besluttet at etablere en permanent afdeling i Østdanmark.

 Med projektet Post Nord, hvor vi i samarbejde med Pareto Securities opfører 56.000 m2 byggeri i Køge – er vores tilstedeværelse på Sjælland en særdeles aktuel prioritet. 

”Vi har desuden netop indgået aftale med virksomheden Total Produce i Køge om opførelse af 16.000 m2 kølelager og administration – en ordre på over hundrede millioner kroner. Med flere meget spændende sjællandske byggeprojekter i den nære pipeline, bliver regionskontoret et stort aktiv for vores fortsatte udvikling og positionering i det sjællandske marked”, fortæller adm. direktør Kent Hejn Kristensen.

Derfor er vi glade for at kunne meddele, at vi fra den 1. marts 2017, har ansat Bjørn Stefansson som regionsdirektør, med ansvaret for Østdanmark, Sverige, Norge samt vore øvrige internationale markeder.

Bjørn Stefansson er 58 år. Han er uddannet civilingeniør på DTU og har gennem en lang årrække arbejdet som selvstændig konsulent og var sideløbende tilknyttet virksomheden V2C. Bjørn Stefansson har også været ansat hos E. Pihl & Søn A/S, med ansvaret for større og mindre projekter i ind- og udland.

”Det er en meget vigtig brik i vores strategi, at vi har fået en aftale på plads med Bjørn Stefansson. Bjørn har den helt rigtige profil til den nyoprettede stilling. Vi ser frem til samarbejdet og til at tage hul på et nyt kapitel i virksomhedens udvikling”, udtaler adm. direktør Kent Hejn Kristensen.

I opstartsfasen vil DS Flexhal være lokaliseret i området ved Skandinavisk Transport Center – STC i Køge, hvor vi p.t. har meget stor aktivitet. Mere langsigtet er målet København som base for vore aktiviteter i de udvalgte markeder.

 

DS Flexhal er en del af DS Gruppen A/S

DS Gruppen er en af Nordeuropas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.

Hovedsædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert sit forretningsområde.

DS Gruppens virksomheder spænder over mange forretningsområder, som dog har en fælles værdiforståelse og erfaring inden for projektering, produktion og montage af komponenter i stål og beton.

Og det skaber synergi og sammenhæng på tværs af koncernen.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Send til en kollega

0.046