Vi giver gerne hånd på Transport 2017 - ses vi?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Du finder Leasing Fyn på stand D 3000.

I dagene 23. - 25. marts vil vi gerne give dig hånd i MCH Messecenter Herning på Transport 2017.

Vi glæder os til at være med på messen, fordi vi her har mulighed for at hilse på vores kunder og forhandlere - se hinanden i øjnene og give hånd - og også tage godt i mod eventuelle nye kunder og forhandlere.

Du kan se vores transport-team, hvis du følger linket her.

Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi vores stand på messen, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 62 61 20 20. Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig.    

Interesseret i at læse mere om Leasing Fyn?
Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvad Leasing Fyn er for en virksomhed - måske om vores værdier og om, hvor vigtige de personlige relationer er for os - så kan du klikke her.

Vil du lease person- eller varebil?
Interessen for billeasing er stor. Er du interesseret i at høre om din virksomheds muligheder i forbindelse med firmabiler og leasing, så er du velkommen til at tage fat i en af vores specialister i billeasing - de øser gerne af deres mangeårige erfaring. Tag endelig fat i dem hvis du tænker i leasing af ny person- eller varebil - uanset hvor i landet, du befinder dig. Det er ikke kun finansieringen, de  kan hjælpe med men med alle faserne i processen - f.eks. indretning af varebilen og at skaffe dig af med din brugte bil.

Du kan finde kontakt-oplysninger på Søren Olesen og Danny Jeppesen her.

Se vores aktuelle tilbud på person- og varebiler

Hvis du er interesseret i at se vores aktuelle leasing-tilbud på personbiler eller vores aktuelle leasing-tilbud på varebiler - så skal du bare klikke på linkene.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Send til en kollega

0.1