23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Netværksgruppe for ikke certificerede virksomheder

Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas' netværksgrupper.

Hvem er netværksgruppen relevant for?

Netværksgruppen er ideel for virksomheder, der ikke er certificeret, overvejer en certificering, eller blot har interesse i at få information om certificeringer inden for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001), og arbejdsmiljø (OHSAS 18001) m.fl. Andre certificeringer kan også blive diskuteret og gennemgået efter ønske/behov.

Indholdet i netværksgruppen

•Der bliver inviteret ny-certificerede virksomheder, som fortæller om deres rejse fra ikke at være certificeret til at være certificeret samt baggrunden herfor.

•Hvad skal der til for at blive certificeret? Her inviterer vi konsulenter ind, som fortæller om, hvordan de kan hjælpe, hvis virksomheden har behov for det.

•Hvordan kan Bureau Veritas hjælpe virksomheden fra opstart til dagen, hvor cer-tificeringen opnås? Der deltager auditorer, som fortæller om minimumskrav.

•Der vil blive snakket om arbejdet i virksomheder, der arbejder med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, men som ikke har krav/ønske om certificering.

•Der bliver sat fokus på, hvor hurtigt virksomheder, som ikke er certificeret, men som arbejder med standarderne i forhold til egne eller kundekrav, kan omstille sig til en certificering, hvis kravet opstår.

LÆS MERE I KATALOGET. 

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.062