23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg BØRMA på VVS'17 Messen

Messen finder sted d. 26-28. april i Odense. Kig forbi og bliv opdateret på produktprogrammet og se vores kommende nyheder

Design, kvalitet og funktionalitet

BØRMAs produktlinje er et bredt og varieret udvalg af armaturer og brusere til badeværelse og køkken. Med produkter i alle priskategorier og designs, er der valgmuligheder hvad enten det er pris, design eller funktionalitet der er prioriteten. Med rødder i dansk designtradition og med den internationale koncern Ideal Standard i ryggen, er BØRMAs produkter et valg, der sikrer en stabil, økonomisk og langtidsholdbar ydelse i mange år fremover.

Tradition og fornyelse

Klassiske produkter bliver i løbet af 2017 suppleret med nye produkter, bl.a. bliver 2 berøringsfrie armaturer CERAPLUS SENSOR en del af BØRMA sortimentet. De kommende produktlinjer bliver præsenteret på standen.

Fokus på miljø, vand og energi

BØRMAs produktprogram dækker et bredt og varieret udvalg af miljøvenlige produkter, hvor der er fokus på vand- og energibesparelse der ikke går på kompromis med funktionalitet og komfort, så brugeren er sikret en langtidsholbar og bæredygtig løsning.

Ideal Standard & Børma
Fynsvej 9
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20894482
P nummer: 1000897118

Kontaktperson

PM
Pia Madsen
Product & Marketing Manager
pmadsen@idealstandard.com

Send til en kollega

0.062