23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Brandgode” besparelser på lager- og logistikbyggerier i Danmark

Det er ikke hver dag, at man ser, at regler er lig med både god sikkerhed og økonomiske besparelser

DS Flexhal er godt i gang med Danmarks første og største byggeri under de nye brandregler. PostNord placeret ved Skandinavisk Transport Center i Køge er to byggerier på i alt 56.000 kvadratmeter lager- og logistikbyggeri til et trecifret millionbeløb.

Med de ændrede brandregler, som trådte i kraft juli 2016, er der åbnet op for nye byggetekniske muligheder, som giver et positivt udslag på bundlinjen.

 ”På et volumenbyggeri som PostNord er det ikke uvæsentligt, at der er en besparelse på 5 procent i forhold til den oprindelige pris”, udtaler salgsdirektør Kai Rørbæk fra DS Flexhal.

 De nye brandregler ligner nu mere dem, de har i Sverige og Tyskland, hvor der er større fokus på medarbejdernes sikkerhed og mindre på bygningens evne, til at blive stående under en brand. Det betyder bl.a., at vi nu kan bygge de bærende konstruktioner i ubeskyttet stål og i brandsektioner på op til 10.000 kvadratmeter.

 Danmark bliver mere konkurrencedygtig
”Det er banebrydende for branchen, at det bliver mere konkurrencedygtigt at placere logistikhaller i Danmark. DS Flexhal der er stærke i volumenbyggeri, ser særdeles store fordele i at kunne benytte ubeskyttet stål. Det betyder, at vi kan blive endnu skarpere i prissætningen af vores totalentrepriser og det kommer i sidste ende vore kunder til gode”, udtaler Kai Rørbæk.

 ”DS Flexhal hilser de nye brandregler velkommen, de giver gunstige muligheder for hele logistikbranchen og det er ikke hver dag, at man ser, at regler er lig med både god sikkerhed og økonomiske besparelser”, slutter salgsdirektør Kai Rørbæk.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063